Zarejestruj

Konto firmowe w Millenium - opinie

Jaki bank jest najlepszy dla firm, w jakim banku warto posiadać firmowe konto bankowe? Gdzie konto dla firmy z debetem lub linią kredytową? Opinie i doświadczenia.
Posty: 39
Dołączył(a): So wrz 07, 2013 11:45 am

Konto firmowe w Millenium - opinie

Postprzez bogini » Cz wrz 19, 2013 2:17 pm

witam

mam własną firmę i potrzebuję stosownego konta bankowego. Znajomi polecają konto bankowe w Millenium.
A wy co o tym myślicie?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 12
Dołączył(a): Pn wrz 16, 2013 9:00 pm

Re: Konto firmowe w Millenium - opinie

Postprzez sokista21 » Pt wrz 27, 2013 3:00 pm

Również polecam konto w Millennium Banku, gdyż posiada ono fajne warunki i jest oczywiście mocno sprawdzone przez wielu.

Posty: 13
Dołączył(a): Cz lis 21, 2013 11:57 am

Re: Konto firmowe w Millenium - opinie

Postprzez Europejczyk4 » Pn lis 25, 2013 8:57 pm

No cóż, Millennium Bank w tym aspekcie to na pewno dobry wybór, a być może nawet okaże się, że bardzo dobry.

Posty: 13
Dołączył(a): Cz lis 21, 2013 11:58 am

Re: Konto firmowe w Millenium - opinie

Postprzez frontal21 » Śr lis 27, 2013 7:13 pm

No jeśli chodzi o Millennium Bank, to na pewno można w ciemno skorzystać z ich usług. To bardzo dobry bank.

Powrót do Konta dla firm



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość