Zarejestruj

Nestbank konto firmowe BizNEST opinie

Jaki bank jest najlepszy dla firm, w jakim banku warto posiadać firmowe konto bankowe? Gdzie konto dla firmy z debetem lub linią kredytową? Opinie i doświadczenia.
Posty: 1
Dołączył(a): Śr gru 23, 2015 1:40 pm

Biznest Konto (Nest Bank) dla firmy opinie

Postprzez LAVida » Śr gru 23, 2015 1:41 pm

Już od jakiegoś czasu porównuje różne konta bankowe dla studentów. A mianowicie mam zamiar założyć rachunek osobisty mojej córce. Widzę, że gotówka, która ode mnie dostaje na życie, rozchodzi się za szybko. Co chwilę tylko postanawia wyciągnąć ode mnie jeszcze dodatkowe parę złotych. Pomyślałam o tym, by założyć jej darmowe konto w Nest Banku i niech uczy się rządzić swoimi pieniążkami. Wtedy może będzie zupełnie inaczej podchodziła do wydatków. A jak jej się skończą pieniądze będzie musiała jeszcze sobie dopracować.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 1
Dołączył(a): Cz lut 04, 2016 1:28 pm

Re: Smart Biznes Konto (Bank Smart) dla firmy opinie

Postprzez Kasia78 » Cz lut 04, 2016 1:30 pm

Witam wszystkich. Jestem młodą bizneswomen i również miałam dwa lata temu (zakładając swoją firmę) dylemat gdzie założyć konto, któro będzie najlepsze, najwygodniejsze i najtańsze. Znalazłam wtedy ofertę zadziwiająco interesującą, a mianowicie mówili, że wszystko jest za darmo. No i wtedy napłynęło mi do głowy pytanie "Czy to możliwe, że za nic się tutaj nie płaci?" ...Doszłam do wniosku, że założę tam swoje konto i miejmy nadzieję, że faktycznie tak właśnie jest. Ku mojemu zaskoczeniu, nie pobierali żadnych opłat, nic, zero po prosu wszystko za free. Na koniec dodam jeszcze, iż posiadają opcję sterowania głosowego, która moim zdaniem jest mega wygodna

Posty: 1
Dołączył(a): N lut 28, 2016 9:42 am

Re: Smart Biznes Konto (Bank Smart) dla firmy opinie

Postprzez rysio » N lut 28, 2016 9:54 am

Ja własnie szukam konta dla swojej firmy i nie wiem na co się zdecydować, sporo czytałem właśnie o koncie firmowym w smart banku konto smart i chyba się na nie zdecyduję - bo teraz wychodzi najtaniej faktycznie.
Porównywałem to konto jeszcze z kontem w mbanku tak dokładnie bo te dwa konta wydaję mi się najlepsze i nie wiem w końcu na które z nich się zdecydować, obydwa mają fajne funkcje, wszystko praktycznie jest za darmo, fajne opcje wspomagające działanie firmy, szybka dostępność do kredytów i pożyczek...
Czekam na więcej opinii o smart koncie i jak się zdecyduję to też na pewno dam znać jak przebiegło otwarcie konta

Posty: 38
Dołączył(a): Pt lut 21, 2014 8:41 pm

Re: Smart Biznes Konto (Bank Smart) dla firmy opinie

Postprzez milosz99 » Pn mar 14, 2016 11:37 pm

Najlepsze konto dla małej liczącej się z kazdym kosztem firmy.

Posty: 38
Dołączył(a): Pt paź 11, 2013 2:50 pm

Smart Biznes Konto (Bank Smart) opinie

Postprzez hania98 » Pt lip 08, 2016 5:00 pm

Księgowanie przelewów w Smart Banku odbywa się bez opóźnień. Wiem to z własnego doświadczenia, bo mam u nich konto od jakiegoś czasu.

Pamiętaj tylko, że wolne dni odpadają. Sporo zależy od tego jaki przelew robisz i o jakiej godzinie, wewnętrzne są księgowane od razu, zwykłe krajowe najczęściej tego samego dnia, jeśli wyszły rano.

Poprzednia strona

Powrót do Konta dla firm



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość