Zarejestruj

Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Dyskusje na temat kredytów związanych z finansowaniem aktualnych potrzeb firmy.
Posty: 21
Dołączył(a): Śr wrz 18, 2013 7:34 pm

Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez madzik » Cz wrz 26, 2013 3:09 pm

witam

jakie są wasze opinie na temat kredytu obrotowego w Millenium?
Czy macie pozytywne zdanie na ten temat czy też negatywne?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 14
Dołączył(a): Pn wrz 16, 2013 8:59 pm

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez bolicki39 » Pt wrz 27, 2013 2:54 pm

Zasadniczo trzeba powiedzieć, że jest to dobry produkt i spośród sobie podobnych na pewno wyróżnia się na naszym rynku bankowym.

Posty: 14
Dołączył(a): Pt paź 11, 2013 9:44 am

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez wodnik411 » Pn paź 21, 2013 7:00 am

Kredyt obrotowy w Millennium jest postrzegany bardzo pozytywnie, a więc dla tych którzy się wahają, na pewno najlepszym sposobem jest zapytanie o ten kredyt w banku i o jego warunki również.

Posty: 13
Dołączył(a): Pt paź 11, 2013 9:43 am

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez ornal31 » N paź 27, 2013 11:38 am

Owszem, jest to bardzo dobry wybór, gdyż Millennium funkcjonuje jako sprawdzony bank. Jeśli ktoś spełni odpowiednie warunki i uzyska taki kredyt, to powinien być zadowolony.

Posty: 25
Dołączył(a): Śr lis 20, 2013 10:39 pm

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez rosjanka » Śr lis 27, 2013 10:18 pm

szukam własnie podobnej odpowiedzi, a mianowicie czy ten kredyt się opłaca? Będę wdzięczna za jeszcze więcej opinii .

Posty: 31
Dołączył(a): Śr lut 05, 2014 12:21 pm

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez Bronki » Śr lut 05, 2014 12:35 pm

madzik napisał(a):witam

jakie są wasze opinie na temat kredytu obrotowego w Millenium?
Czy macie pozytywne zdanie na ten temat czy też negatywne?

Myślę, że opinie o kredycie obrotowym będą naprawdę różne, wszystko zależy od oczekiwań klientów i o jakiej kwocie jest mowa

Posty: 23
Dołączył(a): Pn mar 17, 2014 7:35 am

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez Griszak » Pn mar 17, 2014 7:48 am

W Millenium warto starać się o kredyt obrotowy bo wydaje mi się osobiście, że łatwiej jest dostać aniżeli w innym banku

Posty: 22
Dołączył(a): Pn mar 24, 2014 8:57 am

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez Racjanka89 » Pn mar 24, 2014 9:17 am

Ja w Millenium Banku dostałam taką propozycję :

Oprocentowanie: 10,20% - 14,30%
Maks. okres kredytowania: 6 lat
Minimalna kwota kredytu wynosi 5000,00 PLN.
Maksymalna kwota kredytu jest uzależniona od indywidualnej zdolności kredytowej wnioskodawcy.


Myślicie, że warto ?

Posty: 18
Dołączył(a): Pt mar 28, 2014 9:02 am

Re: Kredyt obrotowy w Millenium - opinie

Postprzez Barmanka » Pt mar 28, 2014 9:09 am

Racjanka89 napisał(a):Ja w Millenium Banku dostałam taką propozycję :

Oprocentowanie: 10,20% - 14,30%
Maks. okres kredytowania: 6 lat
Minimalna kwota kredytu wynosi 5000,00 PLN.
Maksymalna kwota kredytu jest uzależniona od indywidualnej zdolności kredytowej wnioskodawcy.


Myślicie, że warto ?


Miałam osobiście podobną i skorzystałam, w Millenium Banku zawsze jest profesjonalna obsługa - polecam oferty mają świetne

Powrót do Kredyty obrotowe



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość