Zarejestruj

Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Oceny i komentarze na temat oferty danego produktu kredytowego dla firm. Wymiana doświadczeń, komentarze, miejsce zadawania pytań odnośnie ofert.
Posty: 21
Dołączył(a): Śr wrz 18, 2013 7:34 pm

Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez madzik » Cz wrz 26, 2013 3:04 pm

witam

czy warto zaciągnąć kredyt dla firm w BGŻ? jakie są tutaj warunki?
czy są one dostępne i dogodne dla klienta?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 12
Dołączył(a): Pn wrz 16, 2013 9:00 pm

Re: Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez sokista21 » So wrz 28, 2013 3:15 pm

Warunki są przystępne i na pewno jest to jeden z tych banków, w których warto jest zaciągać kredyty firmowe. Oczywiście konkretne warunki to już kwestia indywidualna.

Posty: 14
Dołączył(a): Pt paź 11, 2013 9:42 am

Re: Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez kilian52 » Śr paź 23, 2013 4:56 pm

Tak. Jest to dobre miejsce dla zaciągania kredytu firmowego, ale jeśli ktoś chce go podjąć, to wszelkich informacji powinien szukać w banku. Tam bank odniesie się do indywidualnej sytuacji konkretnego klienta.

Posty: 14
Dołączył(a): Pt paź 11, 2013 9:44 am

Re: Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez wodnik411 » So paź 26, 2013 1:31 pm

Wszystko zależy od tego, o jaką kwotę się staramy oraz jak miałyby wyglądać pozostałe warunki tego kredytu. Ogólnie rzecz biorąc opłaca się.

Avatar użytkownika
Posty: 34
Dołączył(a): N lut 16, 2014 5:17 pm
Lokalizacja: Kielce

Re: Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez serek » Śr lut 26, 2014 4:36 pm

Patrząc na ofertę ogólną kredytu na tle innych banków jest ona w miarę korzystna. Chcąc zaciągnąc taki kredyt najpierw warto określić kwotę jakiej będziemy potrzebować, i patrząc przez pryzmat tej kwoty wybierać bank.
Myśl, bo to nie boli.

Posty: 36
Dołączył(a): Pn kwi 28, 2014 6:38 am

Re: Kredyt dla firm w BGŻ - opinie

Postprzez Rysia » Pn kwi 28, 2014 7:31 am

Jedna z lepszych ofert według mnie. BGŻ cieszy się sporą popularnością bo ma wysokiej jakości produkty finansowe. Warto więc skorzystać z jego propozycji.

Powrót do Opinie o kredytach dla firm



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość