księgowość online
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
- filantrop
księgowość online
co sądzicie o księgowośći prowadzonej online? czy to bezpieczne i dobre rozwiązanie w średniej firmie? obecnie mamy etatową księgową ale powoli brakuje jej czasu i zastanawiam sie nad księgowością onlie, przynajmniej żeby przerzucić część obowiązków...
- Doradca reklama
Podpowiadam
- budzich
Re: księgowość online
jest to bezpieczne, a przede wszystkim mega ułatwia pracę ! nie wiem jak do tej pory mogliśmy w firmie funkcjonować w inny sposób. jestem współwłaścicielem i trochę czasu zajęło mi znalezienie odpowiedniego roziwązania, tak szło to metodą prób i błędów bo mieliśmy kilka systemów do zarządzania księgowośćią, od niedawna jest to Finetto i na razie działa bez najmniejszego zarzutu więc zostaniemy z platformą pewnie na dłużej
- Diana21
Oczywiście, że dobre rozwiązanie. Kancelaria z której korzystam ma swoja bezpieczną platformę gdzie na bieżąco sprawdzam jak układa się Nasza wpółpraca. Dla ciekawych podsyłam link http://www.wiol.com.pl/
p.s. na stronie WIOL macie też rózne przydatne druki podatkowe
p.s. na stronie WIOL macie też rózne przydatne druki podatkowe

Człowiek nigdzie naprawdę nie był, póki nie wróci do domu. - Pratchett
- kubusk1
Witam,
zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety badawczej dotyczącej oceny korzyści wynikających ze współpracy klientów z biurami rachunkowymi świadczącymi usługi on-line.
Wnioski opracowane na podstawie Państwa odpowiedzi zostaną wykorzystane w dysertacji naukowej pisanej na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego.
Ankieta jest w formie elektronicznej, co zapewnia anonimowość osób ją wypełniających oraz Państwa firmy. Ankieta składa się z 15 pytań zasadniczych oraz metryczki. Szacunkowy czas na jej wypełnienie to tylko 10 - 15 minut. Poniżej zamieszczam link do ankiety elektronicznej. Należy na niego kliknąć i zostaną Państwo przekierowani na stronę ankiety.
http://www.interankiety.pl/interankieta/2cfa874c5a3 … 03c0a7574f9dd
Uczestnictwo Państwa w badaniu jest dla mnie niezmiernie ważne. Z góry dziękuję za zaangażowanie i poświęcony czas.
zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety badawczej dotyczącej oceny korzyści wynikających ze współpracy klientów z biurami rachunkowymi świadczącymi usługi on-line.
Wnioski opracowane na podstawie Państwa odpowiedzi zostaną wykorzystane w dysertacji naukowej pisanej na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego.
Ankieta jest w formie elektronicznej, co zapewnia anonimowość osób ją wypełniających oraz Państwa firmy. Ankieta składa się z 15 pytań zasadniczych oraz metryczki. Szacunkowy czas na jej wypełnienie to tylko 10 - 15 minut. Poniżej zamieszczam link do ankiety elektronicznej. Należy na niego kliknąć i zostaną Państwo przekierowani na stronę ankiety.
http://www.interankiety.pl/interankieta/2cfa874c5a3 … 03c0a7574f9dd
Uczestnictwo Państwa w badaniu jest dla mnie niezmiernie ważne. Z góry dziękuję za zaangażowanie i poświęcony czas.
- magdaalena
Odnośnie korzyści polecam zapoznać się z informacjami tutaj
http://poradnik.wfirma.pl/-ksiegowosc-internetowa-propozycja-dla-oszczednych
Sporo wiadomości można tu znaleźć na temat księgowości online. Osobiście przymierzam się do założenia firmy i rozglądam się za księgowym ale trafiłam na to i racji tego że jestem osobą która bez internetu jak bez ręki wydaje mi się to bardzo fajnym zastępstwem dla pana/pani księgowej.
W sumie przeanalizowałam kilka cenników i nie są to kosmiczne kwoty a do tego chyba wszyscy których biorę pod uwagę mają darmowe opcje czy to okresu testowego czy też jakiegoś podstawowego pakietu. Więc chyba popróbuję na kliku takich systemach i potem mając doświadczenie ankietę z chęcią wypełnię.
http://poradnik.wfirma.pl/-ksiegowosc-internetowa-propozycja-dla-oszczednych
Sporo wiadomości można tu znaleźć na temat księgowości online. Osobiście przymierzam się do założenia firmy i rozglądam się za księgowym ale trafiłam na to i racji tego że jestem osobą która bez internetu jak bez ręki wydaje mi się to bardzo fajnym zastępstwem dla pana/pani księgowej.
W sumie przeanalizowałam kilka cenników i nie są to kosmiczne kwoty a do tego chyba wszyscy których biorę pod uwagę mają darmowe opcje czy to okresu testowego czy też jakiegoś podstawowego pakietu. Więc chyba popróbuję na kliku takich systemach i potem mając doświadczenie ankietę z chęcią wypełnię.
- mirko
Jako księgowy z 10-letnim stażem uważam, że nie ważne w jakiej formie jest księgowość - ważne aby prowadziła ją osoba, która ma o tym pojęcie. Ja właśnie idę krok dalej i wstępuję do programu partnerskiego Tax Care. Liczę na dostęp do szkoleń i możliwości ciągłego dokształcania się, a przy okazji tez na zwiększenie liczby klientów.
- pracownik
Ja wolę załatwiać wszystko na miejscu.. boję się online.
- malytom
Można mieć kontrolę na miejscu, ale większość załatwiać online 

https://finansowobiznesowy.wordpress.com/
- Radzil
Księgowość online jest bardzo wygodna, szczególnie aktualizacja danych i składanie wniosków - nie trzeba chodzić do urzędu co chwilę
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
-