Zarejestruj

Co to jest Program Partnerski?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 20
Dołączył(a): Pt wrz 26, 2014 7:28 am

Co to jest Program Partnerski?

Postprzez lupa20 » Pt wrz 26, 2014 7:39 am

czy jest program partnerski i czy każdy może z niego korzystać? Warto?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 35
Dołączył(a): Śr lis 12, 2014 9:09 am

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez kaasiaa » Śr lis 12, 2014 10:09 am

Programy partnerskie najprościej mówiąc polegają na wzajemnej pomocy. Jedna firma chce rozreklamować swoje usługi, druga się tym zajmuje. Myślę, że warto korzystać z programów partnerskich.

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:06 am

wygląda ciekawie... jak dużo można zarobić na programie partnerskim? Jakie zadania ma partner?

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): Wt sty 20, 2015 8:45 am

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez marygrey » Wt sty 20, 2015 9:26 am

a ja wciąż nie rozumiem czym są programy partnerskie. znalazłam w internecie tylko programy partnerskie banków polegające na tym, że umieszczasz baner banku na swojej stronie i jak osoba odwiedzająca twoją stronę kliknie w baner i wyśle wniosek internetowy to otrzymujesz za to jakieś wynagrodzenie.

Posty: 135
Dołączył(a): Pn gru 01, 2014 10:23 pm

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez filantrop » Pt sie 12, 2016 11:23 am

ja jakoś tego nie widzę i myślę że jest wiele dużo lepszych sposobów na promocję własnego biznesu, ja najbardziej sobie cenię różnego rodzaju karty rabatowe, czy stałego klienta takie jak robi http://www.cardon.com.pl/karty-rabatowe/, są świetnej jakości, bardzo ładnie wykonane i przyciągają wzrok klienta który dużo chętniej wraca do nas później po raz kolejny

Posty: 125
Dołączył(a): Pt cze 26, 2015 3:45 pm

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez MarcinProchowski » Cz lut 01, 2018 10:30 pm

mmm. ale programy partnerskie wyglądają tez w nieco inny sposób. na przykład w przypadku mojego kuriera polega to na tym, ze za każdą paczkę wysłaną przez kogoś komu tego kuriera polecisz dostajesz jakąś tam kwotę na subkonto. to tak w skrócie, bo na początku to i za każdą paczkę 10 zł się dostaje.

Posty: 121
Dołączył(a): Cz cze 18, 2015 9:32 am

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez liam » Pt lut 02, 2018 10:20 am

W takiej kombinacji to ma sens przynajmniej. Daj namiar na jakieś informacje szersze bo kuriera mam ale bez żadnych benefitów, może zdałoby się zmienić.

Posty: 125
Dołączył(a): Pt cze 26, 2015 3:45 pm

Re: Co to jest Program Partnerski?

Postprzez MarcinProchowski » N lut 04, 2018 4:13 pm

wiesz co, konkretnie to korzystam z brokera kurierskiego SENDEGO. Jak sobie wpiszesz w google to i program partnerski to Ci się wyświetli ogłoszenie go chyba z 2016 roku jak mi się wydaje, bo po wpisach u nich szukać to trochę może zająć.Masz konkretny opis na jakiej zasadzie to działa i ile się dostaje.

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość