Zarejestruj

ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 29
Dołączył(a): Pn sty 20, 2014 4:49 pm

ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez ktos » Śr sty 29, 2014 4:09 pm

Witam
co myślicie o programie partnerskim, jakim jest ComperiaLead.pl?
Czy warto skorzystać z możliwości jakie nad daje program?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): Śr sty 29, 2014 9:09 pm

Re: ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez kotka1 » Śr sty 29, 2014 10:08 pm

Myślę, że nie warto...trzeba włożyć masę wysiłku własnego, a jednocześnie zarobki są nikłe. Lepiej poszukać innej oferty, ale naturalnie wybór jest Twój;)

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Cz cze 12, 2014 7:17 am

Re: ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez broskev » Cz cze 12, 2014 8:34 am

a według mnie to jest dobry Program partnerski. Jeden z moich ulubionych po Bankierze.

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:03 pm

myślę, że warto. Sam swego czasu z niego korzystałem i faktycznie fajne warunki tam były. Na prawdę program partnerski godny polecenia. Jeden z lepszych w branży uważam.

Avatar użytkownika
Posty: 31
Dołączył(a): Wt cze 17, 2014 7:24 am

Re: ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez cottagecheese » Wt cze 17, 2014 7:47 am

jeden z lepszych w branzy. zaraz po bankierze bardzo często jest typowany jesli chodzi o jego warunki

Posty: 30
Dołączył(a): Wt cze 24, 2014 7:38 am

Re: ComperiaLead.pl - czy to dobry program partnerski?

Postprzez gierkowy » Wt cze 24, 2014 8:52 am

w tym wątku równiez poruszano temat Programu Partnerskiego jakim jest ComperiaLead.pl. z tego co widze to znajduje sporo swoich zwolenników, więc polecam poczytać równeż tam.

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości