Zarejestruj

czy Programy partnerskie przynoszą zyski?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 33
Dołączył(a): Wt sie 26, 2014 2:16 pm

czy Programy partnerskie przynoszą zyski?

Postprzez miki2525 » Wt sie 26, 2014 3:06 pm

witam

Mam ochotę spróbować swoich sił w programie partnerskim jednakze w zasadzie nie wiem czy to się opłaca? Jak wy myślicie? Z którego programu najlepiej jest skorzytsać?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 23
Dołączył(a): Wt sie 26, 2014 12:55 pm

Re: czy Programy partneskie przynoszą zyski?

Postprzez Gloria » Wt sie 26, 2014 6:03 pm

No pewnie że przynoszą, obecnie na PP zarabiam do 1000 zł miesięcznie, ale moja znajoma ma strony o bankowości i pożyczkach i zarabia jakieś 3000 zł więc na pewno jest to dobra alternatywa dla google adsense.

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): Wt sty 20, 2015 8:45 am

Re: czy Programy partneskie przynoszą zyski?

Postprzez marygrey » Wt sty 20, 2015 9:33 am

przy korzystaniu z kilku programów partnerskich, możliwości zarobku są właściwie nieograniczone. najlepsi zarabiają po kilkanaście tysięcy złotych miesięcznie. za jeden wniosek kredytu gotówkowego możemy dostać od 25 do 60 zł, a za konto osobiste nawet 110 zł.

Posty: 23
Dołączył(a): Wt lut 10, 2015 12:30 pm

Re: czy Programy partneskie przynoszą zyski?

Postprzez anetka » Wt lut 10, 2015 1:56 pm

na początku trzeba się nastawić na to, że nie będzie kolorowo. ale z czasem, gdy zaczniesz bardziej pojmować o co chodzi w tych programach to zaczniesz zarabiać więcej. trzeba mieć sporo cierpliwości i ciągle się uczyć.

Posty: 101
Dołączył(a): Cz sty 15, 2015 10:00 pm

Re: czy Programy partneskie przynoszą zyski?

Postprzez Diana21 » Cz mar 12, 2015 1:56 pm

Programy partnerskie przynoszą duże korzyści ale jak we wszystkim w co inwestujemy liczy się cierpliwość i głowa na karku.
Człowiek nigdzie naprawdę nie był, póki nie wróci do domu. - Pratchett

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość