Zarejestruj

Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 16
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez JuliaLeadsgate » Śr kwi 08, 2015 12:47 pm

Witam,

Chciałamby Państwu zaoferować program partnerski LeadsGate, mamy najlepsze wypłaty na rynku amerykańskim, dlatego że skupiamy się tylko na jednej niszy - payday loans. Płacimy do $180 za lead, współczynnik konwersji jest 25%. Rzeczywiście mamy wiele do zaoferowania: kupujemy więcej i płacimy więcej.

Witamy na naszej stronie: https://leadsgate.com/

Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, po prostu napisz do mnie na adres julia@leadsgate.com, Skype id julia.seam

Pozdr,
Julia

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 4
Dołączył(a): Cz mar 19, 2015 2:47 pm

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez Dawid444 » Cz kwi 09, 2015 8:51 am

Całą listę różnych finansowych programów partnerskich można znaleźć po darmowej rejestracji w sieci afill.me: http://lp.afill.me/pl/program-mw
Modele rozliczeń to CPL i czasem CPS

Posty: 8
Dołączył(a): Cz mar 26, 2015 2:06 pm

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez kamiln66 » Wt kwi 28, 2015 12:39 pm

Trafiłem ostatnio na artykuł dotyczący programu partnerskiego Devil-Cash, zachecam do lektury
http://programypartnerskie.biz.pl/przejazdy-sportowymi-samochodami-czyli-jak-zarobic-na-pasjonatach/

Posty: 1
Dołączył(a): Cz kwi 30, 2015 11:19 am

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez PaulinaConvertiser » Cz kwi 30, 2015 11:33 am

Najlepszy program partnerski to taki, który umożliwia Ci w bezinwazyjny sposób przedstawiać reklamy i jednocześnie zyskać dobrą prowizję.

Przykładowo - dla stron, które działają w branży elektronicznej sprawdzi się widget produktowy, który uruchamia się automatycznie. Natomiast dla stron, które zajmują się modą - linkowanie ręczne będzie bardziej wskazane ze względu na specyfikę branży.

Sztuką jest prawidłowe linkowanie. Przedstawiam zatem prosty sposób na dobrą afiliację: http://blog.convertiser.pl/2015/04/poznaj-sposoby-linkowania-tresci-na-stronie

W przypadku pytań - chętnie odpowiem :)

Pozdrawiam,
Paulina

Posty: 16
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez JuliaLeadsgate » Wt kwi 02, 2019 10:30 am

Czy kiedykolwiek myślałeś o tym, że Twoja firma może pracować dla Ciebie 24/7?
Możesz dosłownie zarabiać pieniądze nawet podczas snu.

To właśnie robią wszyscy współpracownicy aur.
Wprowadzenie do programu LeadsGate, tworzenie genialnych kampanii marketingowych, monitorowanie wyników i obserwowanie płynności $ na ich kontach bankowych.

Brzmi jak świetny plan? No cóż, tak jest.
Skontaktuj się ze mną, aby dołączyć do najlepszego programu partnerskiego Payday Loan. Możemy łatwo przekroczyć Twoje oczekiwania. Jesteśmy najlepsi z jakiegoś powodu.

kasia@leadsgate.com

Poprzednia strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość