Zarejestruj

Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 11
Dołączył(a): N lut 23, 2014 5:22 pm

Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez Marysia » N lut 23, 2014 5:41 pm

Witam serdecznie:) powiedzcie mi które programy finansowe są najlepsze? Ponieważ chciałabym spróbować zarabiać właśnie na programach partnerskich ale chciałabym wybrać najkorzystniejszy:)

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Cz cze 12, 2014 7:17 am

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez broskev » Cz cze 12, 2014 8:29 am

Bankier.pl, Comperialead, Ebroker, Novem.pl - takie przyszły mi w pierwszej kolejności do głowy. warto sprawdzić

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:08 pm

Bankier.pl i ComperiaLead.pl - ja korzystam wyłącznie z tych dwóch i polecam każdemu :) choc inne na pewno są równie dobre to polecam te, ktore przetestowałem

Avatar użytkownika
Posty: 31
Dołączył(a): Wt cze 17, 2014 7:24 am

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez cottagecheese » Wt cze 17, 2014 7:46 am

ja się spotkalam z opinią, że poza Bankierem i CL całkiem fajny ma mBank i PKO BP. Czy ktoś je sprawdzal?

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Śr cze 18, 2014 5:54 am

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez kubolek » Śr cze 18, 2014 6:40 am

chyba Bankier.pl robi największą furorę. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wydaje mi się, że dlatego, że jest na prawdę popularny i większość osób go zna, więc są bardziej skłonni

Posty: 19
Dołączył(a): Śr lip 02, 2014 8:26 am

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez migota » Śr lip 02, 2014 9:00 am

profi credit, bankier.pl comperialead, mbank, pko :) jest tego trochę

Posty: 20
Dołączył(a): Pt lip 18, 2014 6:00 am

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez trampek » Pt lip 18, 2014 6:23 am

zdecydowanie bankier robi furorę :)

Avatar użytkownika
Posty: 26
Dołączył(a): Śr sie 20, 2014 1:29 pm

Re: Finansowe programy partnerskie?

Postprzez Gabrys » Pt sie 22, 2014 11:20 am

Bankier bankierem, czasem też przycinają w ch. Brałem kredyt specjalnie przez ich program, żeby koledze naliczyli prowizję i niestety - kredyt spłacony a prowizja nie dodana. Oni sobie wybierają chyba co chcą przyznać, a co nie.

Posty: 2
Dołączył(a): Wt gru 23, 2014 2:48 pm

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez nomm » Wt gru 23, 2014 2:53 pm

Mnie zastanawia co innego - same zapisanie się do programu to nie wszystko. Ostatnio wpadłem na coś takiego:

http://www.strategiarekina.pl/

Wygląda na kompleksowy "podręcznik" sugerujący wybór odpowiedniego programu partnerskiego i dobraną do niego strategię zarabiania. Warto rzucić okiem...

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): Wt sty 20, 2015 8:45 am

Re: Najlepsze finansowe programy partnerskie?

Postprzez marygrey » Wt sty 20, 2015 9:31 am

według mnie najlepsze finansowe programy partnerskie to: System partnerski Bankier.pl, TMefekt.pl, Money2Money, Program Partnerski mBanku, Program Partnerski PKO BP i ComperiaLead.

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości