Zarejestruj

Ile udało Wam się zarobić na PP?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 25
Dołączył(a): Cz wrz 18, 2014 6:17 am

Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez Franciszek » Cz wrz 18, 2014 6:37 am

w jakich granicach oscylują Wasze zarobki na programach partnerskich i w jakich branżach działacie?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:22 am

Głównie branża finansowa. A zarobki to kilkaset złotych miesięcznie.

Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): Cz lut 12, 2015 1:44 pm

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez america » Pt lut 13, 2015 7:58 am

ja dopiero od niedawna uczę się jak się w ogóle zarabia na programach partnerskich, więc na razie nie zarabiam dużo, ale słyszałam, że niektórzy potrafią zarabiać na nich nawet 800-1000 zł miesięcznie. to już chyba jednak trzeba sporo czasu na ten program poświęcać. generalnie praca na pełny etat.

Posty: 8
Dołączył(a): Cz mar 26, 2015 2:06 pm

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez kamiln66 » Cz mar 26, 2015 2:13 pm

W programie z branży motoryzacyjnej, polecam. Więcej info na stronie
http://www.devil-cash.pl/?idpartner=kamil66n

Obrazek

Posty: 2
Dołączył(a): N gru 13, 2015 11:41 pm

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez wojaar » N gru 13, 2015 11:47 pm

Średnio zarabiam 5700 zł miesięcznie, tylko z jednej sieci partnerskiej. A współpracuję z kilkoma sieciami :D I nie jest to Clickbank.

Co ciekawe, nie musisz mieć strony internetowej ani nawet bloga, aby zarabiać takie pieniądze.
Ten jeden sposób pozwolił mi stworzyć własny biznes online i zarabiać 5000 zł miesięcznie. Sprawdź na www.kursebiznesu.com

Avatar użytkownika
Posty: 12
Dołączył(a): Pn wrz 07, 2015 6:42 pm
Lokalizacja: Swarzędz (k. Poznania)

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez mateuszp » Cz gru 17, 2015 1:05 am

W moim przypadku każdego miesiąca jest to kwota pięciocyfrowa na czysto, o konkretach nie lubię mówić. Branże różne, edukacyjna, finansowa, zdrowotna.

Oczywiście takie zarobki są efektem kilkuletniej, konsekwentnej pracy, jeśli ktoś myśli że po miesiącu będzie zarabiać takie kwoty w PP to jest w dużym błędzie.
start-TM.pl - zarabiaj ze mną.

Posty: 83
Dołączył(a): So lis 29, 2014 2:01 pm

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez rachelka » Wt gru 29, 2015 7:06 pm

Ja zaczynam w Nova Cash (polecanie produktow finansowych), jak na poczatek to jestem bardzo zadowolona z zarobkow, wiadomo ze z czasem bedzie coraz lepiej :)

Avatar użytkownika
Posty: 24
Dołączył(a): Pt lut 12, 2016 9:32 am
Lokalizacja: Kraków

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez Chinesse » Pt lut 12, 2016 9:44 am

Czyli na samym początku ile można zarobić? Bo rozumiem,że po kilku latach to są mega duże kwoty dzięki tym programom partnerskim. Wydaje się fajny biznes :)

Posty: 55
Dołączył(a): Cz mar 05, 2015 1:43 pm

Re: Ile udało Wam się zarobić na PP?

Postprzez sebix » Wt kwi 05, 2016 9:29 am

Mnie skutecznie zachęciła oferta systemu partnerskiego True Health – www.truehealth.eu. Wszystko tu wygląda profesjonalnie, a najbardziej podoba mi się prostota. Wymóg jest taki, żebym przekazywał bony rabatowe wraz z poleceniem produktów medycznych popularnej marki Noma Medica. System można cedować na innego właściciela, jest też dziedziczny.

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość