Zarejestruj

Jak działa program partnerski?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 25
Dołączył(a): Cz wrz 18, 2014 6:17 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Franciszek » Cz wrz 18, 2014 6:43 am

czy osoba, która korzysta z PP ma wgląd w statystyki, ile faktycznie było przejść z jego strony na źródło?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): Pt paź 31, 2014 11:27 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Olaa » Pt paź 31, 2014 11:48 am

Może i łapotologicznie ale przynajmniej zrozumiale:) Dzięki! Powiedzcie jak szukać partnerów? Są jakieś platformy za pośrednictwem, których możemy zgłosić swoją ofertę?

Posty: 35
Dołączył(a): Śr lis 12, 2014 9:09 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez kaasiaa » Śr lis 12, 2014 10:01 am

Im prościej ktoś tłumaczy tym lepiej! @olaa, myślę że należy samemu szukać partnerów, którzy najbardziej odpowiadają profilem Twoim usługom. Wtedy łatwiej będzie pozyskać większą liczbę klientów.

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:18 am

Wydaje mi się, że najlepiej szukać programu partnerskiego w internecie. Jak już wiemy z kim chcemy nawiązać współpracę to wtedy trzeba się kontaktować z tą firmą i przedstawić ofertę.

Posty: 20
Dołączył(a): Śr wrz 17, 2014 11:03 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Onedrzej » Pn lut 23, 2015 8:16 am

Kompleksowym rozwiązaniem jest program, ja się na to zdecydowałem wraz ze swoją firmą. Tutaj klienci dostają specjalne karty, dzięki którym nabijane są im zwroty za zakupy butów ode mnie. Do tego mam dostęp do szkoleń, podgląd na wyniki sprzedażowe przez specjalne konto, no i też jest to dobry program motywacyjny dla pracowników. Na stronie
http://topfinanse.eu/top-programy-partnerskie/
jest pełny opis programu. Prosty i przejrzysty, a zarazem skuteczny. Takie rzeczy lubię w biznesie.

Posty: 4
Dołączył(a): Cz maja 21, 2015 6:50 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez propek123 » Cz maja 21, 2015 6:58 am

Dużo firm się teraz dopisuje do programu partnerskiego Zwrot Pieniędzy (www.zwrotpieniedzy.pl). Też się zdecydowałem i na początek wziąłem pakiet mini 30. Na spróbowanie. Zobaczymy jak to się będzie rozwijać, dobrze jakby zyskali jeszcze trochę partnerów, wtedy cała akcja dostanie większego rozmachu. Założenia są moim zdaniem dobre - klient dostaje kartę, dzięki której u partnerów może kupować taniej, poprzez zwrot części pieniędzy. Jestem dobrej myśli, zobaczymy jak to się rozwinie. Będę pisał co i jak za jakiś czas. Pozdrawiam.

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez novacash » So sie 01, 2015 12:57 pm

Franciszek napisał(a):czy osoba, która korzysta z PP ma wgląd w statystyki, ile faktycznie było przejść z jego strony na źródło?

No pewnie że tak inaczej PP byłby bez sensu.
Przy okazji zapraszamy do naszego PP: https://novacash.eu

Poprzednia strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości