Zarejestruj

Jak działa program partnerski?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Avatar użytkownika
Posty: 27
Dołączył(a): Pt gru 27, 2013 11:27 am

Jak działa program partnerski?

Postprzez aicha56 » Pt gru 27, 2013 4:09 pm

witam

w jaki sposób działają programy partnerskie - jakie mają zasady działania? Czy warto zainwestować swój czas w taki program?
Polecam Wam ciekawą stronę o finansach http://bsgk.pl/ na której poczytacie głównie o bankowości spółdzielczej.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 26
Dołączył(a): Pt gru 27, 2013 11:28 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez mat » So gru 28, 2013 12:03 pm

Programy partnerskie polegają na wzajemnej pomocy. np dana firma chce rozleklamować sie w sieci, zdobyć nowych klientów, dlatego partnerzy ich szukają. Za kazde polecenie czy inną formę reklamy dostajemy wynagordzenie.

Avatar użytkownika
Posty: 10
Dołączył(a): So sty 04, 2014 2:19 pm
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Need » So sty 04, 2014 2:41 pm

Oczywiście w praktyce działa to znacznie szybciej i łatwiej, ponieważ wszystko jest zautomatyzowane. Wystarczy, że ktoś kliknie w nasz link, albo kupi za pośrednictwem tego linku i już mamy z tego prowizję. Całość działa na zasadzie skryptów php i plików cookie, więc jest naprawdę łatwo.

Posty: 19
Dołączył(a): Śr mar 12, 2014 10:21 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Blanka16 » Śr mar 12, 2014 12:12 pm

aicha56 napisał(a):witam

w jaki sposób działają programy partnerskie - jakie mają zasady działania? Czy warto zainwestować swój czas w taki program?

Wszystko zależy od tego z jakim programem masz do czynienia, niektórzy są nawet niewypłacalni bądź zwyczajnie o..., więc korzystaj ze sprawdzonych!

Posty: 36
Dołączył(a): Pn kwi 28, 2014 6:38 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Rysia » Pn kwi 28, 2014 7:41 am

Zbyt dużo czasu nie trzeba temu poświęcać. Wystarczy w dobrych miejscach w sieci porozmieszczać linki i reklamy programu i czekać na zgłoszenia się chętnych osób.

Avatar użytkownika
Posty: 40
Dołączył(a): Wt kwi 29, 2014 8:48 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez Agatka » Wt kwi 29, 2014 12:47 pm

Jego działanie jest bardzo proste, zapisujesz sie do niego i polecasz jego produkty w sieci. Niezbyt skomplikowana praca a można na tym zajęciu zarobić.

Posty: 29
Dołączył(a): Śr kwi 30, 2014 7:18 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez radeq » Śr kwi 30, 2014 7:56 am

Jest to miła i przyjemna praca, a tak ze korzystna. Oferujesz na forach/blogach/stronach produkty , a jeśli ktoś coś kupi , to dostaniemy pewien % od sprzedaży (10-25%)

Posty: 30
Dołączył(a): Cz maja 22, 2014 8:38 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez kaskamaska » Cz maja 22, 2014 9:02 am

Można to wyjaśnić też trochę na przykładzie popularnych blogerów. Na przykłąd blogerka modowa dostaje zlecenie wrzucenia linka do sklepu internetowego pewnej firmy, a w zamian dostaje powiedzmy pieniądze, albo jakieś gadżety tej firmy.

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Cz cze 12, 2014 7:17 am

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez broskev » Cz cze 12, 2014 8:26 am

Tak trochę łopatologicznie (ale czasem najlepiej tak wyjaśniać).

Są dwie osoby (ja i ty). Ja jestem przedsiębiorcą, Ty jesteś osobą, która chce zarobić na PP, który ja oferuję. Zgłaszasz się do mnie. Ty masz swoje zaplecze (np stronę internetową o tematyce związanej z moją branżą). Na swojej stronie umieszczasz materiały promocyjne (np baner, reklamę) odnoszące się do mojego produktu. Im więcej osób w to kliknie i im wiecej osób zakupi z Twojego polecenia mój produkt,, tym więcej Ty zarabiasz.

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: Jak działa program partnerski?

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:11 pm

broskev napisał(a):Tak trochę łopatologicznie (ale czasem najlepiej tak wyjaśniać).

Są dwie osoby (ja i ty). Ja jestem przedsiębiorcą, Ty jesteś osobą, która chce zarobić na PP, który ja oferuję. Zgłaszasz się do mnie. Ty masz swoje zaplecze (np stronę internetową o tematyce związanej z moją branżą). Na swojej stronie umieszczasz materiały promocyjne (np baner, reklamę) odnoszące się do mojego produktu. Im więcej osób w to kliknie i im wiecej osób zakupi z Twojego polecenia mój produkt,, tym więcej Ty zarabiasz.


bardzo lopatologicznie to wyjasniono, ale sporo w tym konkretów :)

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości