Zarejestruj

Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 29
Dołączył(a): Pn sty 20, 2014 4:49 pm

Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce?

Postprzez ktos » Śr sty 29, 2014 4:12 pm

Witam

Jak uważacie, jaki jest najlepszy program partnerski ? Jaki program uważącie za najlepszy?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 22
Dołączył(a): Śr lut 19, 2014 8:54 am

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez barakobama » Pt lut 21, 2014 9:58 am

Moim zdaniem nie ma najlepszego programu partnerskiego. Każdy ma swoje zalety i każdy swoje wady. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz i co właściwie jest dla ciebie potrzebne.

Avatar użytkownika
Posty: 21
Dołączył(a): Pn lut 24, 2014 11:36 pm

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez Inwestorka » Wt lut 25, 2014 8:07 pm

Z popularnych i nieźle dochodowych jest bankier, złoty program partnerski w złotych myślach (książki) i sporo też jest takich małych, które dają nawet po 50% zysku.

Nie bawcie się tylko w piramidki finansowe!

Posty: 31
Dołączył(a): Śr kwi 30, 2014 10:55 am
Lokalizacja: Kowal

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez Kasia » Śr kwi 30, 2014 11:25 am

Najbardziej opłacalne jest sprzedawanie e-booków z złotego PP (złote myśli) ... Jest na nie niesamowity popyt. Sama dorobiłam sobie już w tym PP 7 000zł :D

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Cz cze 12, 2014 7:17 am

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez broskev » Cz cze 12, 2014 8:32 am

To zależy od branży. w kazdej branży są jakies bardziej i mniej opłacalne Programy Partnerskie. Ale fakt faktem z takich najbardziej popularnych to chyba Bankier

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:04 pm

faktycznie to zalezy od branży, w której się chce działać. Jak dla mnie najlepsze jeśli chodzi o branże finansową to Bankier i ComperiaLead.pl . Korzytsałem z nich. Chyba najbardziej popularne

Posty: 1
Dołączył(a): Wt wrz 02, 2014 1:34 pm

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez lingwista » Wt wrz 02, 2014 2:00 pm

Od zawsze największa popularnością cieszy się branża finansowa. Podbranży jest bardzo dużo bo poczawszy od kredytów, pożyczek, ubezpieczeń, lokat, kont bankowych przejść można do forxów, giełd, OFE, oszczędzanie, itd. Niestety za dużymi pieniędzmi idzie duża konkurencja.Obecnie kredyty hipoteczne zwolniły stąd bardziej popularne są zwykłe pożyczki i kredyty chwilówki. Sprzedawać można wszystko bo programów jest bardzo dużo.
Problemem niestety jest czasem to, żeby się zarejestrować do programu to trzeba mieć na start już stronę www w miarę wysokiej jakości.
Ja osobiście założyłem sobie kilka blogów i codziennie po pracy dodaje kilka dobrych wpisów. Powiem, że po pół roku udaje mi się zarobić nawet do 1000 zł miesięcznie.
Prócz zwykłych PP dorabiam na różnych indywidualnych reklamach.
Poniżej kilka przykładów stron, które własnie prowadzą taką działalność stąd wszystkie produkty, które mają u siebie kazdy może promować na własną rękę nie mając banków, biur, itp czyli przy praktycznie zerowym koszcie.
comperia - tutaj głównie produkty bankowe począwszy od kredytów po lokaty, konta, itp.
e-ubezpieczenie.com - ubezpieczenia samochodowe
Jest tego cała masa i jeśli ktoś się tym zajmie na poważnie to do pracy nie będzie musiał chodzić po jakiś 2 latach. Tak bynajmniej planuję ja :)

Stawki są różne. Jedne firmy płacą za sprzedaż, a inne oddają część prowizji. Zwykle są to kwoty nie niższe niż 20-100 zł za sprzedaż produktu. Niekiedy płacą za kliknięcia powiedzmy 1 zł, ale to bardzo rzadko.

Jak ktoś będzie chciał się podzielić swoimi doświadczeniami to z chęcią porozmawiam tutaj lub na prov.
Pozdrawiam

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Wt wrz 23, 2014 7:46 am

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez pica » Wt wrz 23, 2014 8:17 am

Według mnie najlepszy Program Partnerski to BANKIER na rynku polskim :) przynajmniej na chwilę obecną.

Posty: 30
Dołączył(a): Pt paź 31, 2014 11:27 am

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez Olaa » Pt paź 31, 2014 11:43 am

Dużo osób poleca program partnerski bankiera, możecie napisać jak nawiązać z nimi współpracę??

Posty: 35
Dołączył(a): Śr lis 12, 2014 9:09 am

Re: Jaki jest obecnie Najlepszy Produkt Partnerski w Polsce

Postprzez kaasiaa » Śr lis 12, 2014 10:03 am

pica napisał(a):Według mnie najlepszy Program Partnerski to BANKIER na rynku polskim :) przynajmniej na chwilę obecną.

Dlaczego tak uważasz?? Możesz napisać coś więcej? Interesuje mnie ta kwestia.

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość