Zarejestruj

Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 25
Dołączył(a): Cz wrz 18, 2014 6:17 am

Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Postprzez Franciszek » Cz wrz 18, 2014 6:42 am

jakie branże prosperują na największe zarobki jeśli chodzi o programy partnerskie?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Wt wrz 23, 2014 7:46 am

Re: Jakie branże prosperują?

Postprzez pica » Wt wrz 23, 2014 8:16 am

na pewno branże finansowo-kredytowe. Sporo jest programów partnerskich w tych obszarach i część z nich dobrze sobie radzi

Posty: 30
Dołączył(a): Pt paź 31, 2014 11:27 am

Re: Jakie branże prosperują?

Postprzez Olaa » Pt paź 31, 2014 11:44 am

Może ktoś podesłać ranking programów partnerskich?? Ewentualnie napisać, kto jest najlepszy,a od kogo lepiej trzymać się z daleka??

Posty: 35
Dołączył(a): Śr lis 12, 2014 9:09 am

Re: Jakie branże prosperują?

Postprzez kaasiaa » Śr lis 12, 2014 10:02 am

pica napisał(a):na pewno branże finansowo-kredytowe. Sporo jest programów partnerskich w tych obszarach i część z nich dobrze sobie radzi

Również tak uważam. Szczególnie mowa tu o pożyczkach, kredytach, bankach.

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: Jakie branże prosperują?

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:14 am

Branża finansowa ma sporo produktów dlatego programy partnerskie są tak dochodowe...

Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): Cz lut 12, 2015 1:44 pm

Re: Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Postprzez america » Pt lut 13, 2015 8:01 am

też uważam, że programy partnerskie z branży finansowej przynoszą największe dochody. głównie zarabia się na polecaniu pożyczek, kredytów czy kont osobistych. bankom i różnym firmom pożyczkowym w końcu na promocji tych usług zależy najbardziej, bo to na nich zarabiają najwięcej. pozyskanie nowego klienta jest dla nich wiele warte, ponieważ taki klient często powraca do banku czy parabanku po kolejny kredyt czy pożyczkę.

Posty: 2
Dołączył(a): Cz lut 26, 2015 7:41 pm

Re: Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Postprzez EraZarabiania » Cz lut 26, 2015 7:49 pm

Największe prowizje można zarabiać na finansowych PP. ale akurat w tym segmencie panuje niesamowita konkurencja i bardzo trudno się przebić z ofertą.

Posty: 1
Dołączył(a): Pt mar 06, 2015 1:07 pm

Re: Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Postprzez Adam » Pt mar 06, 2015 1:13 pm

Jeśli nadal jesteś zainteresowany dołączeniem do programu partnerskiego działającego w branży finansowej, to polecam:
http://www.money2money.com.pl/rejestrac ... Partner=11

Posty: 4
Dołączył(a): Cz mar 19, 2015 2:47 pm

Re: Programy partnerskie - gdzie największe zarobki?

Postprzez Dawid444 » Cz mar 19, 2015 2:53 pm

Największe stawki są w programach finansowych, ponieważ tam Reklamodawcy mają największe budżety. Ja korzystam z sieci afill.me (głównie programy finansowe) i za akcję można zyskać od kilkudziesięciu do nawet kilkuset złotych. Więcej o sieci można poczytać tu: http://lp.afill.me/pl/program-mw

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość