Zarejestruj

LeadsGate - opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Wt kwi 07, 2015 12:41 pm

Witam Państwo,

Przedstawiam skuteczny program partnerki na rynku amerykańskim w branży payday loans: LeadsGate

Payday loans: co to jest?

Kredyty chwilówki, czy tak zwane Payday loans są pożyczki mniej niż 1000$ na okres kilka tygodni. Stopy procentowe takiej pożyczki są bardzo wygórowane, ale Pożyczkobiorca może uzyskać takiego kredytu praktycznie bez problemów, dlatego on jest tak popularny w USA.

Co jest specjalnego w LeadsGate?

LeadsGate jest programem afilacyjnym pod pożyczki chwilówki na rynku amerykańskim dla zaawansowanych webmasterów. Koncentrujemy się tylko na jednej niszy, a dlatego możemy zapewnić najlepszą monetyzację twojego ruchu! Rzeczywiście mamy wiele do zaoferowania: kupujemy więcej i płacimy więcej.

Jakie są zalety naszego programu?

• Sprzedajemy leady w najwyższych cenach: płacimy do $180 za lead;
• Współczynnik konwersji jest 25%;
• Wypłaty są automatycznie, hold trwa 7-10 dni, kwota minimalna – 100$;
• Płacimy za niesprzedane wnioski;
• Mamy elastyczny program poleceń: oferujemy Ci 5% dochodu afiliatów, którym polecisz nasz program!
• Unikalny system sprzedaży: twój lead jest zawsze sprzedawany po najwyższej cenie dzięki systemu na podstawie aukcji;
• Twoje leady mają dostęp do dużej ilości ekskluzywnych pożyczkodawców;
• Własne Landing Pages z wysoką konwersją;
• Wsparcie 24/7

Jaki rodzaj ruchu akceptuejecie?

Najlepsze wyniki są z SEO, AdWords i PPC ruchu. Nieakceptujemy Call Center ruch, a także spam. Jest możliwa praca na podstawie API.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Wt wrz 08, 2015 3:34 pm

Dzień dobry Państwu,

Mamy wspaniałe wieści! Od teraz płacimy do 200 dolarów za lead! Dbamy o wygodę naszych Partnerów i ciągle szukamy nowych sposobów by zapewnić naszym klientom jak najbardziej dochodową monetyzację.

Dołącz teraz: będziemy zarabiać pieniędzy razem!

Julia Seaman,

julia@leadsgate.com
Skype: julia.seam
https://leadsgate.com

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Cz lis 05, 2015 1:18 pm

Witam Państwa,

W związku z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia zaczyna się wysoki popyt na kredyty chwilówki (payday loans) w USA. W listopadzie i grudniu zwykle obserwujemy, że leady są sprzedawane znacznie lepiej.

Właśnie teraz można osiągnąć najwyższy zysk, zróbmy to razem!

Program Partnerski LeadsGate: zarób do $200 za lead na amerykańskich kredytach chwilówkach!

Julia Seaman,

julia@leadsgate.com
Skype: julia.seam
https://leadsgate.com

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Cz cze 02, 2016 1:12 pm

Witam Państwa,

Mamy wspaniałe wieści! Od teraz płacimy do 220 dolarów za lead!

marketing@leadsgate.com

Posty: 101
Dołączył(a): Cz sty 15, 2015 10:00 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez Diana21 » Śr cze 08, 2016 8:30 am

Jakoś nie wierzę.
Człowiek nigdzie naprawdę nie był, póki nie wróci do domu. - Pratchett

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Pn sie 27, 2018 4:07 pm

Dochodowy Program Afiliacyjny na rynku Amerykańskim

Dzień dobry,

Jeżeli szukają Państwo skutecznego i dochodowego programu partnerskiego, proszę zapoznać się z oferta LeadsGate

Bronża: payday loans / kredyty chwilówki

Payday loans

Kredyty chwilówki, czy tak zwane Payday loans są to pożyczki w kwocie mniejszej niż 1000$ na okres kilku tygodni. Stopy procentowe takiej pożyczki są znacznie wygórowane, ale Pożyczkobiorca może uzyskać taki kredyt praktycznie bez problemów, dlatego też cieszy się on dużą popularnością w USA.

Co wyróżnia LeadsGate na tle konkurencji?

LeadsGate jest programem afiliacyjnym pod pożyczki chwilówki na rynku amerykańskim dla zaawansowanych webmasterów. Skupiamy się tylko na jednej niszy i dlatego możemy zapewnić najlepszą monetyzację Twojego ruchu. Mamy wiele do zaoferowania: kupujemy więcej i płacimy więcej.

Jakie są zalety naszego programu?

• Sprzedajemy leady w najwyższych cenach: płacimy do $230 za lead
• Współczynnik konwersji wynosi 25%
• Wypłaty są automatycznie, hold trwa 7-10 dni, kwota minimalna – 100$
• Płacimy za niesprzedane wnioski
• Mamy elastyczny program poleceń: oferujemy Ci 5% dochodu afiliatów, którym polecisz nasz program!
• Unikalny system sprzedaży: Twój lead jest zawsze sprzedawany po najwyższej cenie dzięki systemu na podstawie aukcji
• Twoje leady mają dostęp do dużej ilości ekskluzywnych pożyczkodawców
• Własne Landing Pages z wysoką konwersją
• Wsparcie 24/7

Jaki rodzaj ruchu akceptujemy?

Najlepsze wyniki przynosi SEO, AdWords i PPC. Nie akceptujemy ruchu generowanego poprzez Call Center i spamu. Istnieje możliwość pracy na podstawie API.

Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, napisz do mnie: kasia@leadsgate.com
Skype: Kasia LeadsGate

Dołącz do nas! https://leadsgate.com/

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Wt sie 28, 2018 9:44 am

Dzień dobry,

Jeżeli szukają Państwo skutecznego i dochodowego programu partnerskiego, proszę zapoznać się z oferta LeadsGate

Branża: payday loans / kredyty chwilówki

Payday loans

Kredyty chwilówki, czy tak zwane Payday loans są to pożyczki w kwocie mniejszej niż 1000$ na okres kilku tygodni. Stopy procentowe takiej pożyczki są znacznie wygórowane, ale Pożyczkobiorca może uzyskać taki kredyt praktycznie bez problemów, dlatego też cieszy się on dużą popularnością w USA.

Co wyróżnia LeadsGate na tle konkurencji?

LeadsGate jest programem afiliacyjnym pod pożyczki chwilówki na rynku amerykańskim dla zaawansowanych webmasterów. Skupiamy się tylko na jednej niszy i dlatego możemy zapewnić najlepszą monetyzację Twojego ruchu. Mamy wiele do zaoferowania: kupujemy więcej i płacimy więcej.

Jakie są zalety naszego programu?

• Sprzedajemy leady w najwyższych cenach: płacimy do $230 za lead

• Wypłaty są automatycznie, hold trwa 7 dni, kwota minimalna wynosi 100$

• Płacimy za niesprzedane wnioski

• Mamy elastyczny program poleceń: oferujemy Ci 5% dochodu afiliatów, którym polecisz nasz program!

• Unikalny system sprzedaży: Twój lead jest zawsze sprzedawany po najwyższej cenie dzięki systemu na podstawie aukcji

• Twoje leady mają dostęp do dużej ilości ekskluzywnych pożyczkodawców

• Własne Landing Pages z wysoką konwersją

• Wsparcie 24/7

Jaki rodzaj ruchu akceptujemy?

Najlepsze wyniki przynosi SEO, AdWords i PPC. Nie akceptujemy ruchu generowanego poprzez Call Center i spamu. Istnieje możliwość pracy na podstawie API.

Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, napisz do mnie: kasia@leadsgate.com

Skype: Kasia LeadsGate

Dołącz do nas! https://leadsgate.com

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Wt paź 23, 2018 8:40 am

WYSOKI SEZON: START!

Pożyczki chwilówki są “wiecznie zieloną” niszą. Mimo to, w listopadzie zaczyna się wyjątkowo wysoki sezon!

Amerykański rynek kredytów krótkoterminowych jest naprawdę ogromny.
Jest to sposób na życie dla wielu osób i dlatego produkt pożyczkowy jest tak popularny.

Dzięki ponad 5-letniemu doświadczeniu na rynku pożyczek krótkoterminowych, LeadsGate stworzyło unikalną platformę umożliwiającą kupowanie i sprzedawanie leadów w czasie rzeczywistym.

Nie wahaj się. Dołącz do LeadsGate i sprawdź sam nasz niezwykle dochodowy Program Partnerski.

Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów, napisz do mnie wiadomość prywatną, bądź e-mail: kasia@leadsgate.com

https://leadsgate.com

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Pt lis 02, 2018 10:11 am

Wysoki sezon naprawdę się rozpoczął!
Przekalkulujmy to, dobrze?

Listopad dla Amerykanów oznacza:

Święto Dziękczynienia 22.11
Black Friday 23.11
Cyber ​​Monday 28.11

Podliczając zakup indyka, koszta podróży i znalezienie odpowiedniej butelki wina, Święto Dziękczynienia staje się drogim świętem. Nowa ankieta LendEDU wskazuje, że przeciętny Amerykanin wyda w sumie 165,14 USD na wydatki związane ze Świętem Dziękczynienia.

174 miliony Amerykanów, którzy robili zakupy w Święto Dziękczynienia i Cyber ​​Monday, wydało średnio 335 USD na osobę w ciągu tego pięciodniowego okresu. Najwięcej wydali ludzie w wieku od 24 do 35 lat, których wyniosło to średnio 419,52 USD na osobę. - donosi The Washington Post

W 2017 roku Cyber ​​Monday był największym dniem zakupów w roku. Według Adobe Digital Insights, kupujący online wydali 6,6 miliarda dolarów!

Cóż, te liczby mówią same za siebie ... Ludzie będą potrzebować wsparcia finansowego, zwłaszcza, że grudzień i Święta Bożego Narodzenia są tuż za rogiem…

Pożyczki krótkoterminowe są nadal jednymi z najpopularniejszych usług internetowych dla osób potrzebujących dodatkowej gotówki w jak najkrótszym czasie.
Właśnie dlatego promowanie pożyczek jest zawsze świetnym pomysłem.
Nie przegap szansy, to najlepszy moment na rozpoczęcie współpracy z LeadsGate!

Posty: 10
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 12:33 pm

Re: LeadsGate - opinie

Postprzez JuliaLeadsgate » Śr gru 05, 2018 3:14 pm

Między prezentami, świątecznymi przyjęciami i dekoracjami, święta Bożego Narodzenia w Stanach Zjednoczonych wydają się coraz bardziej ekstrawaganckie. Według badania National Retail Federation Amerykanie wydadzą więcej pieniędzy na prezenty w 2018 r. niż w zeszłym roku.
Ostatnie badanie ujawniło, że konsumenci w Stanach Zjednoczonych spodziewają się, że średnio na świątecznych prezentach wydadzą około 794 dolarów - statista.com

Co to oznacza dla Ciebie? Że nie ma lepszego czasu, aby zacząć generować ruch z nami. Możesz osiągnąć najwyższe przychody w szczycie sezonu, który właśnie trwa.

Zarabianie pieniędzy z programami partnerskimi to szeroka koncepcja, ale z punktu widzenia generowania dochodów z LeadsGate jest tołatwiejsze niż myślisz.

Podstawy zarabiania z programem partnerskim LeadsGate:
1. Zastanów się, gdzie jest twój rynek docelowy - do kogo chcesz dotrzeć za pomocą przekazu marketingowego.
2. Przygotuj treść / reklamę, która przekona ludzi do podjęcia działania
3. Upewnij się, że dobrze promujesz swoje treści - dowiedz się, które metody marketingowe przynoszą lepsze wyniki i sprawdź, które reklamy są lepsze.
4. Naucz się zarabiać. Kiedy zaczniesz pracę, zmodyfikujesz swoją strategię marketingową i krok po kroku zrozumiesz, jak działa ten proces.
5. Obserwuj, jak prowizje są przelewane na twoje konto bankowe :)

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post
  • Kredyt dla firm w BGŻ - opinie
    Autor: » Cz wrz 26, 2013 3:04 pm
    5 Odpowiedzi
    1876 Wyświetlone
    Ostatni post przez Zobacz najnowszy post
    Pn kwi 28, 2014 7:31 am
  • leasing w warszawie opinie
    Autor: » Cz lis 28, 2013 2:43 pm
    2 Odpowiedzi
    684 Wyświetlone
    Ostatni post przez Zobacz najnowszy post
    Śr sty 29, 2014 9:43 pm
  • Opinie o sklepie w siecie
    Autor: » So gru 28, 2013 2:08 pm
    1 Odpowiedzi
    279 Wyświetlone
    Ostatni post przez Zobacz najnowszy post
    N gru 29, 2013 5:10 pm
  • Webepartners wasze opinie
    Autor: » So sty 04, 2014 4:17 pm
    4 Odpowiedzi
    768 Wyświetlone
    Ostatni post przez Zobacz najnowszy post
    Wt cze 17, 2014 7:52 am
  • Leasing w Krakowie - opinie
    Autor: » Śr sty 29, 2014 6:31 pm
    1 Odpowiedzi
    618 Wyświetlone
    Ostatni post przez Zobacz najnowszy post
    Śr sty 29, 2014 9:33 pm

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość