Zarejestruj

Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 95
Dołączył(a): So lis 29, 2014 2:01 pm

Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez rachelka » Śr gru 03, 2014 12:34 pm

Z jakimi programami partnerskimi udało się Wam najwięcej zarobić?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 20
Dołączył(a): Śr wrz 17, 2014 11:03 am

Re: najbardziej dochodowe programy

Postprzez Onedrzej » Cz gru 04, 2014 10:41 am

Kompleksowym rozwiązaniem jest program mbanku:
http://topfinanse.eu/program-partnerski ... e-zarobki/
ja się na to zdecydowałem wraz ze swoją firmą. Tutaj klienci dostają specjalne karty, dzięki którym nabijane są im zwroty za zakupy butów ode mnie. Do tego mam dostęp do szkoleń, podgląd na wyniki sprzedażowe przez specjalne konto, no i też jest to dobry program motywacyjny dla pracowników. Na stronie jest pełny opis programu. Prosty i przejrzysty, a zarazem skuteczny. Takie rzeczy lubię w biznesie.

Posty: 21
Dołączył(a): Wt gru 02, 2014 10:48 am

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez budzich » Wt gru 09, 2014 11:28 am

ja od miesiąca jestem z Lepszą ofertą i na razie bardzo dobrze wyglądają moje statystyki :) ale porównania nie mam za bardzo bo to moja pierwsza praca tego typu

Posty: 2
Dołączył(a): Wt gru 23, 2014 2:48 pm

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez nomm » Wt gru 23, 2014 2:52 pm

Sam interesuję się programami partnerskimi. Ostatnio wpadłem na coś takiego:



Wygląda na kompleksowy "podręcznik" sugerujący wybór odpowiedniego programu partnerskiego i dobraną do niego strategię zarabiania. Warto rzucić okiem...

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): Wt sty 20, 2015 8:45 am

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez marygrey » Wt sty 20, 2015 9:32 am

podobno na tych programach partnerskich można najwięcej zarobić: System partnerski Bankier.pl, TMefekt.pl, Money2Money, Program Partnerski mBanku, Program Partnerski PKO BP i ComperiaLead, szczegolnie polecam money2money:
http://www.money2money.com.pl/rejestrac ... Partner=11

Posty: 19
Dołączył(a): Pt sty 30, 2015 1:42 pm

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez borek » Pt sty 30, 2015 2:14 pm

marygrey napisał(a):podobno na tych programach partnerskich można najwięcej zarobić: System partnerski Bankier.pl, TMefekt.pl, Money2Money, Program Partnerski mBanku, Program Partnerski PKO BP i ComperiaLead.

też to słyszałem, ale sam jeszcze nie zarabiałem nigdy na portalu partnerskim. może kiedyś spróbuję.

Posty: 23
Dołączył(a): Wt lut 10, 2015 12:30 pm

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez anetka » Wt lut 10, 2015 1:52 pm

najbardziej dochodowy jest według mnie Bankier.pl i jeszcze Money2money i Comperia, przynajmniej u mnie tak to wygląda.

Posty: 8
Dołączył(a): Cz mar 26, 2015 2:06 pm

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez kamiln66 » Cz mar 26, 2015 2:14 pm

Witam

Dołączyłem jakis czas temu do nowego PP z polecenia znajomego i zdecydowanie mogę polecić program Devil-Cash.
Wysokie prowizje od sprzedaży, ciekawe oferty, cieszące się zainteresowaniem, przede wszystkim przejazdy sportowymi samochodami po torach wyścigowych. Sam biorę udział w programie, poleciłem go również znajomym i przy odrobinie zaangażowania zarobić nie jest trudno, szczególnie że klienci są zadowoleni i chętnie polecają ofertę dalej bądź sami korzystają ponownie. Rejestracja jest darmowa, 30zł na start i do tego dla najlepszych nagrody takie jak darmowy przejazd bolidem KTM.
LINK
http://www.devil-cash.pl/?idpartner=kamil66n

Dowód pierwszej wypłaty, czas oczekiwania kilka godzin
Obrazek

Posty: 4
Dołączył(a): Cz maja 21, 2015 6:50 am

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez propek123 » Cz maja 21, 2015 6:55 am

Szczególnie małym firmom jest się trudno przebić, dlatego dla mnie bardzo ważny był jakiś skuteczny program partnerski. Skorzystałem z oferty serwisu www.zwrotpieniedzy.pl. To jest fajnie pomyślany program współpracy. Za zakupy w moim sklepie klienci otrzymują teraz zwrot pieniędzy i od razu zanotowaliśmy większe obroty. Samo wdrożenie programu i integracja ze sklepem online była prosta i dużo nam w tym wszystkim, zwłascza na początku pomogli partnerzy.

Posty: 8
Dołączył(a): Śr wrz 09, 2015 12:42 pm

Re: Najbardziej dochodowe programy partnerskie

Postprzez olo2k16 » Śr wrz 09, 2015 1:00 pm

Adbrook zobacz na filmiki a napewno się zdecydujesz

Oglądajcie filmy innych użytkowników !
https://www.youtube.com/results?search_query=Adbrook

Korzystajcie z mojego linku poniżej przy rejestracji :
>>> https://adbrook.com/?ref=Olo2k16 <<<

służę pomocą jak zarabiać,
w razie pytań piszcie śmiało adbrook20@gmail.com

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości