Zarejestruj

najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 30
Dołączył(a): Pt maja 23, 2014 8:04 am

najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez radoslaw » Pt maja 23, 2014 8:51 am

Czy jest coś takiego jak mniej lub bardziej opłacalne branże programów partnerskich. Czy są branże, w których bardziej lub mniej się cenią?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:12 pm

nie rozróżniałbym tego w tych kategoriach. Po prostu działaj w swojej branzy. Jesli juz masz rozwinieta strone, na której masz sporo wejsc to szukaj PP pod tę konkretną branze. ja działam w branzy finansowej i sobie cenię PP.

Posty: 19
Dołączył(a): Śr lip 02, 2014 8:26 am

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez migota » Śr lip 02, 2014 9:01 am

racja, trzeba działać w swojej branży. obserwując fora dotyczące programów partnerskich, widzę, że spora popularnością cieszą się finansowe PP

Posty: 20
Dołączył(a): Wt sie 26, 2014 7:50 am

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez Kowalczyk » Wt sie 26, 2014 12:35 pm

Ja do programów partnerskich podchodzę niechętnie. Trudno mi uwierzyć że można na tym dobrze zarobić. Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to negatywnie. Może ktoś to potwierdzić lub zaprzeczyć?

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:24 am

Myślę, że najwięcej można zarobić na programach partnerskich firm finansowych.

Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): Cz lut 12, 2015 1:44 pm

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez america » Pt lut 13, 2015 8:05 am

najlepiej zarobisz na tym, w czym dobrze się czujesz, przynajmniej mnie się tak wydaje. bo jak interesujesz się finansami, prowadzisz blog czy stronę o tej tematyce to wiadomo, że program partnerski, który wybierzesz też będzie związany z finansami. jak nie jesteś w ogóle zainteresowany tą tematyką to ciężko żebyś promował kredyty czy kont osobiste. wtedy poszukaj innego PP, jest ich bardzo wiele.

Posty: 8
Dołączył(a): Cz mar 26, 2015 2:06 pm

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez kamiln66 » Cz mar 26, 2015 2:10 pm

Ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić program Devil-cash. Wysokie prowizje od sprzedaży, ciekawe oferty, cieszące się zainteresowaniem, przede wszystkim przejazdy sportowymi samochodami po torach wyścigowych. Sam biorę udział w programie, poleciłem go również znajomym i przy odrobinie zaangażowania zarobić nie jest trudno, szczególnie że klienci są zadowoleni i chętnie polecają ofertę dalej bądź sami korzystają ponownie. Rejestracja jest darmowa, 30zł na start i do tego dla najlepszych nagrody takie jak darmowy przejazd bolidem KTM.
Więcej info na stronie
http://www.devil-cash.pl/?idpartner=kamil66n

Posty: 7
Dołączył(a): Wt kwi 07, 2015 6:37 pm

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez magrz » Pn kwi 13, 2015 5:15 pm

Obecnie można znaleźć program partnerski praktycznie w każdej branży. Ja ostatnio testuję pp porównywarek cenowych (można przypiąć prawie każdy produkt, od AGD, książki, sprzęt) i sprawdzają się całkiem przyzwoicie.
biznesopedia.pl

Posty: 3
Dołączył(a): Pn kwi 13, 2015 6:52 pm

Re: najbardziej opłacalne branże programów partnerskiech

Postprzez filkuc » So kwi 18, 2015 7:38 pm

najwięcej można zarobić na programach partnerskich banków, dobre są też pp zdrowie i uroda np pl.cashinpills.com

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość