Zarejestruj

Najlepszy program partnerski

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 30
Dołączył(a): Pt paź 31, 2014 11:27 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Olaa » Pt paź 31, 2014 11:41 am

Warunki programów partnerskich, które przedstawiacie wyglądają bardzo interesująco. Możecie powiedzieć ile udało Wam się zarobić w najlepszym/najgorszym miesiącu???

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 35
Dołączył(a): Śr lis 12, 2014 9:09 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez kaasiaa » Śr lis 12, 2014 10:03 am

Olaa napisał(a):Warunki programów partnerskich, które przedstawiacie wyglądają bardzo interesująco. Możecie powiedzieć ile udało Wam się zarobić w najlepszym/najgorszym miesiącu???

Dobre pytanie, jak wyglądają zarobki w programie partnerskim?

Posty: 35
Dołączył(a): Pn lis 24, 2014 7:24 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez oliwkaa » Pn lis 24, 2014 8:09 am

Przy zarobkach jest dużo zmiennych. To jaki jest to program, z kim się nawiązuje współpracę, jakie produkty się promuje itp itp itp.

Posty: 20
Dołączył(a): Śr wrz 17, 2014 11:03 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Onedrzej » Cz gru 04, 2014 10:40 am

Dużo firm się teraz dopisuje do programu partnerskiego. Też się zdecydowałem i na początek wziąłem pakiet mini 30. Na spróbowanie. Zobaczymy jak to się będzie rozwijać, dobrze jakby zyskali jeszcze trochę partnerów, wtedy cała akcja dostanie większego rozmachu. Założenia są moim zdaniem dobre - klient dostaje kartę, dzięki której u partnerów może kupować taniej, poprzez zwrot części pieniędzy. Jestem dobrej myśli, zobaczymy jak to się rozwinie. Będę pisał co i jak za jakiś czas. Pozdrawiam.

Posty: 4
Dołączył(a): Cz maja 21, 2015 6:50 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez propek123 » Cz maja 21, 2015 6:53 am

Powiem, że od dawna szukałem jakiegoś fajnego programu partnerskiego, bo z tego co mówią badania marketingowe to jest to jedna z lepszych form promocji aktualnie. Popytałem, porównałem oferty i zdecydowałem się na propozycje współpracy z serwisu www.zwrotpieniedzy.pl. Tutaj można zaoferować swoim klientom bardzo wygodny program lojalnościowy. Czyli klient kupując ode mnie dostaje zwrot pieniędzy. Wystarczy, że ma kartę, a kartę dostanie za darmo. Już widzę, że mi sprzedaż drgnęła, mam do wyników pogląd na specjalnym koncie online do zarządzania usługą.

Posty: 91
Dołączył(a): So lis 29, 2014 2:01 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez rachelka » Cz lip 30, 2015 7:43 am

Ja korzystam juz dosc dlugo z NovaCash (a widze ze nawet sa oni tu na forum). Poki co jak dla mnie najbardziej dochodowy był tam fundusz Korona (szczegolnie ze akurat tego funduszu nie ma w innym PP).
Zarobki? Wszystko zalezy. Mysle ze podawanie najlepszego i najgorszego msc to glupota, bo nic nie pokazuje tak naprawde.

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez novacash » Pt lip 31, 2015 3:48 pm

Dziękujemy za miłą opinię.
Jednocześnie zapraszamy zainteresowanych do rejestracji w naszym PP i spróbowania własnych sił: https://novacash.eu

Posty: 8
Dołączył(a): Śr wrz 09, 2015 12:42 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez olo2k16 » Śr wrz 09, 2015 1:01 pm

Adbrook zobacz na filmiki a napewno się zdecydujesz

Oglądajcie filmy innych użytkowników !
https://www.youtube.com/results?search_query=Adbrook

Korzystajcie z mojego linku poniżej przy rejestracji :
>>> https://adbrook.com/?ref=Olo2k16 <<<

służę pomocą jak zarabiać,
w razie pytań piszcie śmiało adbrook20@gmail.com

Posty: 55
Dołączył(a): Cz mar 05, 2015 1:43 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez sebix » Wt kwi 05, 2016 9:27 am

Mam w planie dołączyć do systemu partnerskiego jaki ma w ofercie od niedawna Noma Medica Volla -www.truehealth.eu. Na papierze to wygląda to wszystko bardzo ciekawie. Nie jest uczestnictwo jakoś specjalnie skomplikowane. Można anonimowo przekazać kod rabatowy i nic więcej robić już nie trzeba. Można polecać dni otwarte Noma Medica, eventy, warsztaty, badania itp. Także możliwości jest dużo.

Posty: 82
Dołączył(a): Śr cze 17, 2015 8:39 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Palaryna » Pt sty 20, 2017 6:50 am

zdecydowanie z tych dla mnie dostępnych to sendego https://esprzedaz.com/artykuly/a/116/rusza-program-partnerski-sendegopl baaardzo jest zachęcający. tam mozna szczegółowe korzyści pod linkiem sobie posprawdzać.

Poprzednia strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość