Zarejestruj

Najlepszy program partnerski

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Avatar użytkownika
Posty: 27
Dołączył(a): Pt gru 27, 2013 11:27 am

Najlepszy program partnerski

Postprzez aicha56 » Pt gru 27, 2013 4:01 pm

witam

mam zamiar zacząć uczestniczyć w programie partnerskim - jednak nie bardzo wiem w jaki zainwestować? Jak myślicie, który najabrdziej się opłaca?
Polecam Wam ciekawą stronę o finansach http://bsgk.pl/ na której poczytacie głównie o bankowości spółdzielczej.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 26
Dołączył(a): Pt gru 27, 2013 11:28 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez mat » So gru 28, 2013 12:04 pm

Moim zdaniem uważam, że najlepszy jest Złoty Program partnerski. Z całą pewnością daje największą ilość możliwości dodatkowego zarobku. Na pewno warto trochę czasu jemu poświęcić:)

Avatar użytkownika
Posty: 14
Dołączył(a): N lut 23, 2014 5:22 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Greenwitch » N lut 23, 2014 5:42 pm

Jednym z najlepszym moim zdaniem jest bankier, poza tym jeśli chodzi o książki, to niezły program partnerski mają złote myśli (całkiem fajny pp gdzie zarabia się na poradnikach itd.).
Jest tego cała masa, zależy jakie masz strony - takie będziesz mieć prowizje.

Avatar użytkownika
Posty: 4
Dołączył(a): Śr mar 05, 2014 2:47 pm
Lokalizacja: Warszawa

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez jagot » Śr mar 05, 2014 3:01 pm

Nie wiem czy najlepszy ale chwalone jest CENEO płacą około 0,20 PLN za klik (5 kliknięć i masz 1 PLN)

Posty: 19
Dołączył(a): Śr mar 12, 2014 10:21 am

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Blanka16 » Śr mar 12, 2014 12:10 pm

Greenwitch napisał(a):Jednym z najlepszym moim zdaniem jest bankier, poza tym jeśli chodzi o książki, to niezły program partnerski mają złote myśli (całkiem fajny pp gdzie zarabia się na poradnikach itd.).
Jest tego cała masa, zależy jakie masz strony - takie będziesz mieć prowizje.

Podzielam Twoją opinię, ja już od dłuższego czasu mam taki program partnerski i nie zostałam jeszcze o... - a przynajmniej nie odczułam tego :)

Posty: 3
Dołączył(a): Śr kwi 23, 2014 11:14 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Clerity » Cz kwi 24, 2014 1:07 am

Witam,

Być może część z was czytała wcześniejszy post, ale zależy mi Na tym, aby informacja
doszła do jak największej ilości osób. Od pewnego czasu na Polskim rynku istnieje
program Partnerski Clerity w branży fitness, dietetycznej i kulturystycznej.
Oferujący diety, treningi w formie e-booków, a także i suplementy diety.
Strona www: http://clerity.pl

Naszym partnerom (właścicielom stron) oferujemy:
- prowizję od 14,5 zł do 45 złotych (za akcję- jeden produkt)
- 50 zł na start w zależności od wyboru konta
- 50% prowizji z zysku ze sprzedaży produktów
- 10% od polecenia partnera
- wieczną prowizję (dzięki pozyskiwaniu maili ze strony, fanpage, kanału youtube)
- wypłaty od 100 zł bez Faktur, rachunków itp.

Rejestracja jest bezpłatna. Wypłaty na koniec miesiąca po uzbieraniu minimum 100 zł.

Wykorzystujemy formy reklam, które działają i przynoszą największe efekty.
Generowanie zysku dla partnerów odbywa się poprzez e-mail marketing
I sprzedaż bezpośrednią z Twojej witryny, fanpage lub kanału na Youtube.

Zapraszam do rejestracji i zadawania pytań na : http://clerity.pl/ .


Pozdrawiam
Paweł Giziński
Najlepszy program partnerski w branży fitness, dietetycznej i kulturystycznej: Clerity. 50 % wiecznej prowizji - 50 zł na start - minimalna kwota do wypłaty 100 zł bez Faktury - rachunku i umów.

Posty: 31
Dołączył(a): Śr kwi 30, 2014 10:55 am
Lokalizacja: Kowal

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Kasia » Śr kwi 30, 2014 11:27 am

Bez wątpienia - Złote Myśli . Sprzedajemy w nim e-booki (są to książki , które zawierają cenne informacje na temat różnych dziedzin życia...) ... WYpłaty są zawsze terminowe i pewne... Polecam...

Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): So maja 03, 2014 8:42 am
Lokalizacja: Szczecin

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez Gerard » So maja 03, 2014 12:24 pm

Nie wiem jak teraz , ale kiedyś uczestniczyłem w programie partnerskim Allegro - dostawałem aż 10zł prowizji za to , że ososba która kliknęła w mój link referencyjny zakładała oraz weryfikowała swoje konto na allegro :)

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:15 pm

ja korzystam z dwóch programów partnerskich jednocześnie. Działam w branzy finansowej więc korzystam z Bankier.pl i ComperiaLead.pl

Posty: 2
Dołączył(a): Cz paź 02, 2014 12:00 pm

Re: Najlepszy program partnerski

Postprzez doradcamaciej » Cz paź 02, 2014 12:07 pm

Zapraszam do PROGRAMU PARTNERSKIEGO mBanku !

Praca polega na tym, że proponujemy innym produkty mBanku ( konta , kredyty itp. ) i zarabiamy na prowizjach, a że współpracujemy bezpośrednio z bankiem to prowizje są wysokie.
Praca jest legalna, ponieważ podpisujesz z bankiem umowę, a zarobione prowizje przelewane są na Twoje konto bankowe.
WYSTARCZY , ŻE MASZ KOMPUTER I STAŁY DOSTĘP DO INTERNETU

Także każdy może sobie fajnie dorobić, wystarczy poświęcić na początku trochę czasu, a potem już będzie z górki

Zapraszam na stronę http://www.mbank.net.pl/31001

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości