Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lis 10, 2016 10:58 am

Informujemy o włączeniu w sieci nowej kampanii Lepsza Oferta - RADO Pożyczka!
Za pośrednictwem serwisu RADO Pożyczka klient może złożyć wniosek o pożyczkę w kwocie maksymalnej do 2 000 zł.

Model i stawka prowizyjna: CPL+CPS:

CPL - 10 zł netto - poprawnie wypełniony formularz + Klient potwierdza zainteresowanie produktem
CPS - 60 zł netto - sprzedaż

Nasz adres do rejestracji: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » So lis 12, 2016 8:43 pm

Informujemy o włączeniu w sieci dwóch nowych kampanii KredytOK (chwilówka oraz ratalna)

KredytOK to marka, która jest coraz częściej wybierana przez Klientów poszukujących wygodnej i szybkiej pożyczki z jasnymi zasadami spłaty.

Kampania 'Chwilówka':

Model i stawka prowizyjna: CPL+CPS:

· CPL - 12 zł netto - poprawnie wypełniony formularz + Klient potwierdza zainteresowanie produktem

· CPS - 30 zł netto - sprzedaż

Kampania 'Pożyczka ratalna':

Model i stawka prowizyjna: CPL+CPS:

· CPL - 12 zł netto - poprawnie wypełniony formularz + Klient potwierdza zainteresowanie produktem

· CPS - 30 zł netto - sprzedaż

Nasz adres programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt gru 27, 2016 9:53 am

Informujemy o dwóch nowych kampaniach w naszym programie partnerskim (pożyczka chwilówka):
- Polożyczka
CPS - 20 zł netto
- Dopożyczka
LEAD - 20 zł netto
Zapraszamy do rejestracji w naszym programie partnerskim pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz sty 12, 2017 6:38 pm

Zapraszamy do udziału w kampanii LoanMe!
LoanMe to dynamicznie rozwijająca się instytucja finansowa, oferująca Klientom pożyczki gotówkowe od 1 000 do 11 000 zł na okres nawet 52 tygodni!

Model i stawka prowizyjna: CPL - 9 zł netto za każdy poprawnie wypełniony i zweryfikowany wniosek.

Jedyną daną jaką Klient musi przekazać we wniosku jest numer telefonu!

Adres naszego programu partnerskiego: www.novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz sty 19, 2017 1:42 pm

Zapraszamy do udziału w nowej kampanii Castorama!

Sieć sklepów budowlanych Castorama oferuje artykuły z kategorii: ogród, wystrój wnętrz, aranżacja, dekoracja, majsterkowanie, budowa, technika.

Model i stawka prowizyjna: CPO - 20 zł netto za każde złożone i opłacone zamówienie w Sklepie Internetowym Castorama.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt lut 03, 2017 11:03 am

Informujemy o włączeniu nowej kampanii Monetkowo.pl (krótki wniosek - sam nr telefonu).

Model i stawka prowizyjna:

CPL - 12 zł netto za Klienta z pozytywną historią w BIK oraz udokumentowanym dochodem
Krótki wniosek (wymagane podanie tylko nr telefonu)
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lut 09, 2017 2:53 pm

Zapraszamy do udziału w nowej kampanii Wandoo Finance!

Wandoo Finance to firma działająca na rynku pożyczek krótkoterminowych. Oferują do 5000zł na 30dni z możliwością refinansowania.

Model i stawka prowizyjna: CPS - 60zł netto za każdą udzieloną pożyczkę.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lut 09, 2017 2:54 pm

Zapraszamy do udziału w nowej kampanii Wandoo Finance!

Wandoo Finance to firma działająca na rynku pożyczek krótkoterminowych. Oferują do 5000zł na 30dni z możliwością refinansowania.

Model i stawka prowizyjna: CPS - 60zł netto za każdą udzieloną pożyczkę.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt lut 14, 2017 3:29 pm

Mamy przyjemność poinformować o włączeniu nowej kampani - SuperGrosz!

SuperGrosz – Oferuje bezpieczne i szybkie pożyczki gotówkowe. Pierwsza pożyczka do 1000 zł bez dodatkowych kosztów. SuperGrosz to serwis dedykowany wszystkim, którzy cenią sobie szybkość, wygodę i bezpieczeństwo wnioskowania o pożyczkę

Model i stawka prowizyjna :

CPS - 110zł netto za sprzedaż
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lut 16, 2017 9:08 am

Mamy przyjemność poinformować o włączeniu kampanii Pozyczka-ratalna.pl w modelu CPL + CPS.
Model rozliczeniowy:

CPL - 10 zł netto - Z Klientem zostanie nawiązany kontakt telefoniczny - Klient musi potwierdzić zainteresowanie
CPS - 65 zł netto - Udzielenie pożyczki
Nasz adres: https://novacash.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość