Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn kwi 03, 2017 11:34 am

Informujemy o włączeniu w naszej sieci nowej kampanii od KredytOK - KredytOK - kredyt bankowy!
Kredyt OK - kredyt bankowy to oferta kredytu bankowego dla osób prywatnych.

Model prowizyjny CPL+CPS*

CPL - 15 zł netto za każdy poprawnie wypełniony i zweryfikowany wniosek (krótki formularz)
CPS - 2% netto za sprzedaż produktu

*W przypadku, gdy Klient nie otrzyma kredytu bankowego, zostanie mu zaproponowany produkt pozabankowy. Jeśli Klient otrzyma produkt pozabankowy, prowizja zostanie wypłacona zgodnie z warunkami kampanii: Kredyt OK - chwilówka lub Kredyt OK - pożyczka ratalna.
Nasz adres: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn cze 05, 2017 3:01 pm

Zapraszamy do udziału w nowej kampanii https://wnet-pozyczka.pl/!

Wnet Pożyczka to firma działająca na rynku pożyczek krótkoterminowych do 11000zł.


Cechy produktu:

wysokość pożyczki do 11 000 zł
prosty formularz (tylko nr telefonu)
dowolny cel przeznaczenia pożyczki
już od 18 roku życia

Model prowizyjny i stawka CPL+CPS:

CPL - 2,5 zł netto - unikalny, kontaktowy i zainteresowany kontakt
CPS - 100 zł netto - udzielenie pożyczki

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt lip 04, 2017 8:29 pm

Dwie nowe kampanie !!!

Trzynastka to innowacyjne rozwiązanie na rynku pożyczkowym - to nic innego jak karta pożyczkowa którą można płacić za bieżące wydatki.
Cechy produktu:
- do 3000 zł na bieżące wydatki
- możliwość wykorzystania tylko potrzebnej kwoty
- by otrzymać kartę wystarczy mieć ważny dowód osobisty, numer komórkowy oraz rachunek bankowy w Polsce
Model prowizyjny i stawka - CPL+CPS

CPL - 4 zł netto - Klient potwierdza zainteresowanie
CPS - 64 zł netto - podpisana umowa

Oraz:

Finiata to prosty, bezpieczny i szybki system faktoringowy.

Faktoring jest usługą finansową, która polega na wykupie przez faktora (tu Finiata) nieprzeterminowanych wierzytelności przedsiębiorstw należnym im od kontrahentów.

Produkt przeznaczony dla firm - od jednoosobowych działalności gospodarczych po grupy kapitałowe.

Model i stawka CPA +CPS:

CPA - 60 zł netto - rejestracja konta (poprawne i pełne dane) oraz jedna wgrana faktura
CPS - 30 zł netto - Klient powracający (każdorazowe sfinansowanie faktury).

Zapraszamy do promowania !
Nasz adres:https://novacash.eu/

Szukasz szybkiej pożyczki:https://wnet-pozyczka.pl/

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr lip 26, 2017 2:18 pm

Informujemy, że stawki w kampanii Trzynastka uległy zmianie na lepsze.
Od dnia dzisiejszego za wygenerowaną sprzedaż (CPS) płacimy 90zł netto!
Za sam potwierdzony lead (CPL), bez sprzedaży - 7,50zł netto!
Zachęcamy do wzięcia udziału w kampanii.
Nasz adres www: https://novacash.eu/

Poprzednia strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości