Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 126
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr sie 08, 2018 8:01 pm

Nowe informacje:

Walidacja jeszcze nie została zakończona, ale już możemy powiedzieć że w kampanii SprintMoney.pl nadal będzie rewelacyjna, ok 90-100% zatwierdzonych wniosków pozyskanych przez naszych wydawców.


Z przyjemnością informujemy o włączeniu w naszej sieci 2 nowych kampanii:


1. BIG-Biuro Informacji Gospodarczej


BIG - to produkt skierowany do małych i średnich przedsiębiorstw (bez jednoosobowej działalności gospodarczej), którzy chcieliby sprawdzić swoich kontrahentów.

Cechy:

ochrona - pieczęć ostrzegawcza zmobilizuje Twoich kontrahentów do terminowego regulowania należności
kontrola - weryfikacja partnerów biznesowych pod kątem wiarygodności finansowej
monitoring - jesteś na bieżąco informowany o zmianach w sytuacji płatniczej wskazanych przez Ciebie kontrahentów.

Model rozliczeniowy:

CPL 25 zł - za poprawne dane firmowe i potwierdzenie zainteresowania klienta przez Call-Center.


2. Raport BIK - Biuro Informacji Kredytowej


Raport BIK - to produkt skierowany głownie do osób które, chcą wziąć kredyt i sprawdzić swoją historię kredytową oraz punkty scoringowe lub nie dostały kredytu i chciałyby znać podwód.
Alerty BIK - to forma ochrony każdego z nas przed o.... Polega na tym , że otrzymujemy powiadomienie w formie sms, że ktoś wykorzystując dane z naszego dowodu osobistego składał zapytanie w banku np. o kredyt.

Model rozliczeniowy:

CPL 12 zł - za rejestrację i aktywację konta w BIK.

Zapraszamy do udziału w kampaniach !

Nasz PP : https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 126
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz sie 09, 2018 2:00 pm

Zakończyliśmy dziś walidację kampanii SprintMoney.pl

Zgodnie z wcześniejszymi przypuszczeniami zostało zaakceptowane 100% wniosków.Dziękujemy naszym wydawcom za tak dobry wynik bo to głównie Wasza zasługa ! 
Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 126
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » So sie 25, 2018 2:30 pm

Zapraszamy osoby zainteresowane pożyczkami oraz innymi usługami finansowymi do odwiedzenia naszego bloga z artykułami na ten temat: https://wnet-pozyczka.pl/dzial/porady/

Jednocześnie informujemy iż nasza kampania https://sprintmoney.pl jest dostępna w sieci afiliacyjnej https://www.mylead.global/pl

Posty: 126
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt wrz 07, 2018 3:28 pm

I znowu dobra wiadomość na temat kampanii Sprintmoney.pl.Zakończyliśmy walidację poprzedniego miesiąca i znowu 100% zaakceptowanych wniosków !

Gratulujemy wydawcom którzy uczestniczą w tej kampanii !

Posty: 169
Dołączył(a): Pn gru 01, 2014 7:46 pm

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez klucznik » So wrz 08, 2018 7:57 pm

Warto zawsze rozważyć opcję pożyczek pod zastaw. Dobry pomysł dla początkujących przedsiębiorców. Np. Financial home robi to świetnie, tylko ten rzeczony zastaw trzeba skądś mieć :)

Posty: 126
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn wrz 17, 2018 12:07 pm

Kilka informacji:
- Proponujemy atrakcyjny model współpracy dla stacjonarnych biur kredytowych, więcej dowiesz się pod adresem: https://novacash.eu
- Posiadamy także niespotykaną na Polskim rynku ofertę dla osób posiadających legalne bazy swoich klientów.Napisz do nas jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, nasz kontakt znajdziesz na stronie: https://novacash.eu
- Jeśli współpracujesz z programami partnerskimi, a chcesz abyśmy Ci podpowiedzieli jak skuteczniej zarabiać zajrzyj na stronę: https://poradnik-novacash.pl
- Możesz zajrzeć także na nasze forum o pożyczkach i innych sprawach finansowych: https://forum.wnet-pozyczka.pl chętnie tam również podpowiemy o pożyczkach/finansowych programach partnerskich/itp.
Możesz tam także zamieścić swoją reklamę jeśli będziesz aktywnym uczestnikiem forum.

Posty: 71
Dołączył(a): Cz mar 12, 2015 1:45 pm

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez monika91 » Pt wrz 21, 2018 1:51 pm

https://poradnik-novacash.pl/ to bardzo przydatny poradnik, z które dowiedziałam się jak zacząć zarabiać na programach partnerskich, dzięki niemu wdrążyłam się w temat, poznałam odpowiednie triki i metody i teraz z sukcesem działam i zarabiam

Poprzednia strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość