Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » So wrz 19, 2015 6:15 pm

Od dnia 2015-09-20 do dnia 2015-09-30 obowiązuje promocja w naszym programie partnerskim !

Partnerzy biorący udział w promocji otrzymają premię w wysokości 200 PLN netto przy następujących założeniach:

1. W poprzednim miesiącu za pośrednictwem Partnera została zanotowana jakakolwiek zatwierdzona transakcja/lead/akcja, bez względu na jej wysokość (Partner otrzymał wynagrodzenie w dowolnej wysokości).
2. Partner w dniach od 2015-09-20 do dnia 2015-09-30 pozyska zatwierdzoną prowizję na minimum 500 zł netto.
3. Promocja dotyczy pozyskania prowizji wyłącznie w kampaniach:
- Sms365.pl
- Netcredit.pl
- Pozyczkomat.pl
- Kobietazkasa.pl
- LepszaOferta.pl
- 3B-Finance.pl
- Provident.pl
- Biuro Rachunkowe Ricco
4. Minimalna kwota uzyskanej prowizji (500 zł netto) będzie liczona niezależnie od w/w kampanii, a więc Partner może łącznie uzyskać minimum wymaganej prowizji we wszystkich wymienionych kampaniach (lub też w jednej), aby otrzymać prawo do uzyskania 200 zł netto premii.
5. Nie będą brane pod uwagę prowizje uzyskane w innych kampaniach, niewymienionych powyżej.
Nasz adres: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 49
Dołączył(a): Cz mar 12, 2015 1:45 pm

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez monika91 » Pn wrz 21, 2015 12:01 pm

Skorzystałam z usług NovaCash i z ich PP SMS365.PL i ze specjalnie przygotowanej oferty dla studentów i jestem bardzo zadowolona. Wszystko odbyło sie szybko, prze internet, bez wychodzenia z domu. Polecam wszystkim, nie tylko studentom ;)

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » N paź 04, 2015 2:08 pm

Witamy

Informujemy o nawiązaniu ścisłej współpracy z programem partnerskim Solutions4ad sp. z o.o. Chcielibyśmy także serdecznie powitać wszystkich Wydawców działających do tej pory w strukturach programu partnerskiego S4Ad . Wkrótce wszystkie kampanie dostępne w programie NovaCash sp. z o.o. będą dostępne u naszego partnera biznesowego Solutions4ad.

Współpraca technologiczna jak i biznesowa między S4Ad a NovaCash sp. z o.o. niesie dla Wydawców wiele korzyści, m in:

Większa ilość dostępnych kampanii.
Wyższe prowizje (dzięki większej sile negocjacyjnej u reklamodawców)
W przyszłym tygodniu zostaną dodane 2 kampanie finansowe niedostępne w żadnym innym programie partnerskim.
Wiele więcej funkcjonalności w nowym panelu Partnera.

Dodaliśmy nową kampanię Pożyczka Orzeł:
Pożyczka Orzeł specjalizuje się w pożyczkach gotówkowych dla osób fizycznych. Oferuje proste i szybkie rozwiązania finansowe. Celem jest zaspokojenie bieżących potrzeb finansowych Klientów poprzez dostarczenie im środków finansowych na dowolny cel.

Zalety produktu:

niskie raty
możliwość wcześniejszej spłaty
umowa podpisywana i dostarczana poprzez kuriera
akceptacja negatywnych baz (brak ich weryfikacji)

Model rozliczeniowy:

35 zł netto SALE - sprzedaż pożyczki

Nasz adres: https://novacash.eu


Pozdrawiamy,

Zespół S4Ad oraz NovaCash sp. z o.o.

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr paź 07, 2015 2:53 pm

Poniżej chcielibyśmy wymienić kampanie które są obecnie u nas dostępne (wkrótce dołączymy nowe):

- Fundusz Korona

- Sms365.pl

- NetCredit

- Pozyczkomat.pl

- Kobietazkasa.pl

- LepszaOferta.pl

- Credy.pl

- ProfiCredit

- Provident

- Motopożyczka.pl

- Pożyczka Orzeł

- SuperCredit

- CashSport

- Ofin.pl

- Szybka Gotówka

- Bezpieczny.pl

- Pożyczka Plus

- Smart Pożyczka

- Ratka.pl

- Link4

- HFT Brokers

- AXA Direct

- ExtraPortfel.pl

- OneGlobe Insurance

- Szalona Pożyczka

- Via Sms

- InspiredBy

- Szybka Moneta

Wysokość poszczególnych prowizji oraz model rozliczeniowy jest zamieszczony na naszej stronie: https://novacash.eu, dostępny bez konieczności rejestracji/logowania.

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn paź 19, 2015 9:47 am

Informujemy że za pośrednictwem naszego programu partnerskiego dostępne są dwie nowe kampanie:

- Kredito24 , model prowizyjny SALE 115 zł netto.

- Pandamoney , model prowizyjny SALE 60 zł netto.

Zapraszamy do rejestracji: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt paź 20, 2015 12:41 pm

Nowa kampania dostępna tylko u nas !

- Pomocnik Finansowy , model rozliczeniowy LEAD 13 zł netto.

Bardzo duża akceptowalność wniosków ! Zapraszamy do promowania.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz paź 29, 2015 4:44 pm

W dniu dzisiejszym podnieśliśmy stawki prowizyjne:

W kampanii Pomocnik Finansowy została zwiększona stawka i wynosi 15zł / LEAD.
Kampania dostępna jest wyłącznie u nas. Bardzo wysoka akceptowalność w modelu LEAD. Zachęcamy do wzmożonej promocji !
Także w kampaniach Lepsza Oferta zostały podniesione stawki:


Lepsza Oferta - Pożyczka: 13 zł netto CPL
Lepsza Oferta - Kredyt: 15 zł netto CPL


Jednocześnie istnieje możliwość promowania kampanii Lepsza Oferta - Pożyczka (także chwilówka) w modelu CPA 45 zł netto.
Zapraszamy do rejestracji: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lis 02, 2015 4:38 pm

Nowa kampania:

GO Markets - jest dostawcą internetowych usług wymiany walutowej (Forex), oferującej handel na rynku forex, kontrakty terminowe i towary dla klientów indywidualnych i instytucjonalnych na całym świecie.

Produkt:

Udostępnianie platformy inwestycyjnej
Pakiet szkoleń Forex

Model prowizyjny :

LEAD – 40zł netto za każdy krótki LEAD (wniosek kontaktowy).
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lis 05, 2015 5:42 pm

Chcielibyśmy poinformować, że stawka w kampanii SuperCredit została podniesiona do 50zł netto. Wznowiona została także kampania Jeden Wniosek (10 zł netto lead) oraz Powszechny Fundusz Wierzytelności (15% wartości usługi,sale).
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt lis 06, 2015 3:15 pm

Zapraszamy do uczestnictwa w nowej kampanii - Kredyt dla Firm - Finansowysupermarket.pl


Kredyt dla Firm
na dowolny cel
bez zaświadczeń z ZUS i US
bez poręczycieli i zabezpieczeń

Model prowizyjny - LEAD 15 zł netto
Nasz adres: https://novacash.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość