Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lis 16, 2015 5:19 pm

Ze względu na dobre wyniki w kampanii Extraportfel Reklamodawca zdecydował się na podniesienie stawki CPS i od dziś stawka w tej kampanii wynosi:

105zł za pierwszą pożyczkę udzieloną danemu klientowi.

Chcielibyśmy raz jeszcze podkreślić zalety programu Extraportfel:

Wyjątkowo atrakcyjna oferta dla użytkownika – wysoka kwota 1400zł pierwszej bezpłatnej pożyczki jest udzielana nawet na 45 dni!
Szybki proces weryfikacji i przyznawania pożyczki
Wsparcie klienta w procesie aplikacji – jeżeli użytkownik zatrzyma się dłużej na którymś z etapów, wysyłane są maile do użytkownika. Dzięki temu afiliant ma większą szansę na otrzymanie prowizji za pozyskanego klienta.

Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt lis 17, 2015 4:08 pm

Nowa kampania SprintMoney.pl - to serwis wyszukiwania pożyczek internetowych dostosowanych do profilu klienta, dostępnych także dla klientów z gorszą historią finansową.

Model Rozliczeniowy LEAD: 13 zł netto za poprawny i zweryfikowany przez klienta wniosek.
Powyżej 100 wniosków miesięcznie 15 zł netto za poprawny i zweryfikowany wniosek kontaktowy (liczy się ilość złożonych wniosków).

Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lis 23, 2015 1:05 pm

Informujemy, że kampania Syner została wznowiona (Chwilówka bez weryfikacji baz).
Model rozliczeniowy to CPS 65zł netto.

Zapraszamy do promocji kampanii.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lis 26, 2015 2:07 pm

Zapraszamy do promocji nowej kampanii Pozyczka-Ratalna.pl dostępnej od dziś w naszej sieci.

Pozyczka-Ratalna.pl - to portal specjalizujący się w pożyczkach gotówkowych dla osób fizycznych (spłata ratalna do 48 miesięcy).
Model Rozliczeniowy SALE: 75 zł netto
Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr gru 09, 2015 11:48 am

Zapraszamy do promocji nowej kampanii Expressratka.pl .

Pożyczka do 1000zł
nawet na 7 miesięcy
przejrzyste raty
Model prowizyjny SALE

SALE - 55zł netto za udzieloną pożyczkę
Adres naszego programu partnerskiego: www.novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt gru 29, 2015 1:08 pm

Zapraszamy do nowej kampanii Gotówki24.pl!

Zalety produktu:

Krótki formularz
Zawsze aktualne informacje
Porównanie wszystkich dostępnych w Polsce kredytów gotówkowych
Bez dodatkowych opłat i prowizji
Kompleksowa analiza produktu wybranego przez klienta

Model rozliczeniowy:
CPL - 10 zł netto za poprawnie wypełniony i zweryfikowany formularz

Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » So sty 09, 2016 10:16 am

Nowa kampania w naszym PP:
Noclegguru.pl to portal współpracujący z hotelami w 175 państwach. Oferują wszystkie rodzaje noclegów w atrakcyjnych cenach - od luksusowych hoteli po apartamenty i kwatery prywatne.
Model prowizyjny CPO

CPO - stawka za rezerwację - 30 zł netto
Adres naszego programu: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr sty 27, 2016 10:22 am

Nowa kampania w naszym programie partnerskim, Lendon.pl. Pożyczka od 100 zł do 3600 zł na okres od 5 do 30 dni.

Model rozliczeniowy: CPS - 95 zł netto

Adres naszego PP: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz sty 28, 2016 6:00 pm

Nowa kampania w naszym programie partnerskim: Banknot.pl
Banknot.pl oferuje szybkie i wygodne pożyczki od 500 zł do 5 000 zł w formie Odnawialnej Linii Pożyczkowej. Proces przyznania pożyczki odbywa się w 100% online, a decyzję o przyznaniu pożyczki klient może otrzymać w 5 minut. Od klienta nie wymaga się żadnych zaświadczeń ani dodatkowych dokumentów.

Model prowizyjny SALE: 110 zł netto.

Zapraszamy do uczestnictwa w kampanii: www.novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lut 01, 2016 7:01 pm

Nie podawaliśmy tej informacji publicznie (została ona wysłana tylko dla naszych Wydawców jakiś czas temu) w kampaniach www.sprintmoney.pl oraz www.pomocnikfinansowy.pl rozliczanych w modelu LEAD walidacja sięga ok. 60% pozyskanych wniosków, (czyli zatwierdzonych do wypłaty prowizji dla Wydawcy).



Więc serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w w/w kampaniach Wydawców pozyskujących wnioski rozliczane w modelu LEAD. Oczywiście jeden Wydawca może osiągnąć 20%,a inny 70%, my podajemy średnią ilość akceptacji.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość