Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr maja 11, 2016 9:49 am

Od dziś podwyższamy stawki prowizyjne w 2 kampaniach:

Kredito24 - model i stawka prowizyjna: SALE 145 zł netto

Pandamoney.pl - model i stawka prowizyjna: SALE 65 zł netto

Zapraszamy do udziału: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz maja 19, 2016 8:16 am

Miło nam poinformować iż zmieniliśmy model rozliczeniowy w kampanii Szybka Gotówka. Od dziś model rozliczeniowy to: CPL 30zł + CPS 60zł netto.
Adres naszego programu partnerskiego: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt maja 31, 2016 1:00 pm

Zapraszamy do uczestnictwa w nowej kampanii:

Kredyt5 - szybka pożyczka online!

Zalety produktu:

kwota pożyczki od 500 zł do 10 000 zł
okres kredytowania 6-36 miesięcy
minimalny dochód do udzielenia pożyczki to nawet 500 zł miesięcznie
decyzja kredytowa nawet po godzinie od złożenia wniosku

Model prowizyjny:

CPS - 90 zł netto za sprzedaż
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn cze 06, 2016 3:18 pm

Mamy przyjemność poinformować o nowych stawkach w kampaniach Kredito24.pl i Pandamoney!

Nowe stawki:
Kredito24.pl - CPS - 160 zł netto
Pandamoney - CPS - 135 zł netto

Zapraszamy do udziału w kampaniach!
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn cze 13, 2016 10:56 am

Informujemy o nowym modelu rozliczeniowym w kampanii Lime!

Od teraz kampania rozliczana jest w modelu CPL + CPS, a nie jak dotychczas tylko w CPS.
Zapraszamy do rejestracji: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt cze 14, 2016 6:50 pm

Informujemy o włączeniu nowej kampanii Automat Kredytowy!

Automatkredytowy.pl znajdzie i dopasuje do profilu kredytowego Klienta najlepsze oferty spośród ofert ponad 30 instytucji finansowych. W swoim portfelu posiada między innymi oferty: PKO BP, BGŻ BNP PARIBAS, ING, GET IN BANK.

Model i stawka:

CPL - 10 zł netto - prawidłowo wypełniony i zweryfikowany formularz; klient z pozytywną historią w BIK i udokumentowanym źródłem dochodu.
CPL - 2 zł netto - prawidłowo wypełniony i zweryfikowany formularz; klient z negatywną historią w BIK i dowolną formą dochodu, bez zajęcia komorniczego.

Zapraszamy do udziału w kampanii! Rejestracja pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt cze 14, 2016 6:53 pm

Informujemy o włączeniu nowej kampanii Automat Kredytowy!

Automatkredytowy.pl znajdzie i dopasuje do profilu kredytowego Klienta najlepsze oferty spośród ofert ponad 30 instytucji finansowych. W swoim portfelu posiada między innymi oferty: PKO BP, BGŻ BNP PARIBAS, ING, GET IN BANK.

Model i stawka:

CPL - 10 zł netto - prawidłowo wypełniony i zweryfikowany formularz; klient z pozytywną historią w BIK i udokumentowanym źródłem dochodu.
CPL - 2 zł netto - prawidłowo wypełniony i zweryfikowany formularz; klient z negatywną historią w BIK i dowolną formą dochodu, bez zajęcia komorniczego.

Zapraszamy do udziału w kampanii! Rejestracja pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lip 04, 2016 8:04 am

Mamy przyjemność poinformować o włączeniu nowej kampanii Solven!

Solven jest grupą finansową, udzielającą pożyczek gotówkowych na dowolny cel. Solven może zapłacić za zakupy w internecie lub tez pożyczyć gotówkę na zakup towarów i usług oferowanych w tradycyjny sposób.

Model i stawka prowizyjna:

CPS - 63 zł netto za sprzedaż.
Zapraszamy do rejestracji: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt lip 05, 2016 3:55 pm

Informujemy o zmianie prowizji w kampanii Pomocnik Finansowy.

Od tej chwili w kampanii Pomocnik Finansowy zmienia się forma rozliczenia z modelu CPL na model CPL+CPS.

Stawki wynoszą:

20 zł netto/LEAD
40 zł netto/SALE
+ 1,5 zł netto za każdy odrzucony wniosek

Zapraszamy do rejestracji: https://novacash.eu

Posty: 111
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt lip 15, 2016 12:22 pm

Zapraszamy do promocji nowej kampanii Aasa- jest to pożyczka do 5 tys zł ze spłatą nawet do 24 miesięcy.
Model prowizyjny w kampanii: 120 zł netto/CPS - za udzielenie pożyczki.
Zapraszamy do rejestracji w naszym programie partnerskim: https://novacash.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość