Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lip 18, 2016 1:43 pm

Mamy przyjemność poinformować o włączeniu nowej kampanii Pożyczka Koliber.
Pożyczka Koliber to środki dostępne w pięciu wariantach: 400, 600, 800, 1000 oraz 1 200 zł. Okres spłaty jest stały i wynosi 61 dni.

Zalety produktu:

kwota pożyczki od 200 do 1 200 zł
brak opłat wstępnych
akceptacja zaległości w BIG \ BIK

Model prowizyjny i stawka: CPS - 35 zł netto

Zapraszamy do rejestracji pod adresem: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr lip 20, 2016 8:16 am

Z przyjemnością informujemy o podwyższeniu stawek w kampanii MotoPożyczka!
Od dziś stawki wynoszą:

CPL - 25 zł netto
CPS - 250 zł netto
Zapraszamy do rejestracji w naszym PP pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lip 25, 2016 8:52 am

Informujemy o zmianach w kampanii Solven.

Od dziś kampania rozliczana jest w modelu CPL w stawce 20 zł netto.
Zapraszamy do rejestracji pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr lip 27, 2016 6:34 pm

Mamy przyjemność poinformować o włączeniu nowej kampanii MTU.pl!


Stawka i model prowizyjny:

15 zł netto - CPL- poprawny i kontaktowy formularz + Klient potwierdza zainteresowanie produktem

Zapraszamy do rejestracji pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz lip 28, 2016 10:07 am

Z przyjemnością informujemy o nowych stawkach w kampanii LendOn oraz Extra Portfel!
Od dziś stawki wynoszą:

1. LendOn:

do 100 pożyczek - 115 PLN/CPS
100-200 pożyczek - 130 PLN/CPS
powyżej 200 pożyczek - 150 PLN/CPS

2. ExtraPortfel:

do 100 pożyczek - 105 PLN/CPS
100-200 pożyczek - 120 PLN/CPS
powyżej 200 pożyczek - 135 PLN/CPS

Zapraszamy do udziału w kampaniach !! Rejestracja pod adresem:https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn sie 01, 2016 10:23 am

Z przyjemnością informujemy o podwyższeniu stawki w kampanii FS Kredyt Hipoteczny!

Finansowysupermarket.pl to porównywarka produktów finansowych online - obecnie porównuje oferty ponad 30 banków i instytucji.

Zalety produktu:

okres kredytowania do 35 lat
0 zł za rozpatrzenie wniosku
0% prowizji albo obniżona marża

Model prowizyjny:

CPL - 30 zł netto

Zapraszamy do promocji kampanii, rejestracja pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt sie 09, 2016 8:46 am

Z przyjemnością informujemy o włączeniu w naszej sieci kampanii Raiffeisen - Konto Wymarzone!

Konto Wymarzone to jedno z najlepszych i najtańszych kont osobistych na rynku. Wszystkie środki na koncie są oprocentowane dzięki automatycznej funkcji oszczędzania - oprocentowanie wynosi nawet 1,5% i jest zależne od wartości salda.
Model prowizyjny i stawka:

CPS - 100 zł netto
Zapraszamy do rejestracji pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn sie 22, 2016 1:42 pm

Drodzy Wydawcy,
informujemy o ponownym uruchomieniu kampanii Szybka Gotówka!
Po krótkotrwałych problemach technicznych wracamy do Państwa z jedną z najlepiej konwertujących kampanii:

SzybkaGotówka.pl to polska firma działająca na rynku krótkoterminowych pożyczek konsumenckich. Klienci SzybkaGotówka.pl maja zapewniony szybki, prosty oraz wygodny dostęp do atrakcyjnych pożyczek w systemie on-line.

Stawka i model: 120 zł netto/CPS

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt sie 30, 2016 2:41 pm

Z przyjemnością informujemy o włączeniu nowej kampanii banku Millenium - Konto 360°
Konto 360° to konto pełne korzyści - 0 zł za prowadzenie konta i brak kosztów jego obsługi.

Zalety produktu:

0 zł za prowadzenie konta;
0 zł za kartę do konta;
0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce;
0 zł za przelewy krajowe w złotych przez internet i mobile;
0 zł za przelewy na e-mail lub telefon;
0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów za granicą;
0 zł za zlecenia stałe;
0 zł za polecenie zapłaty;

Zwolnienie z opłat za prowadzenie konta i karty oraz wypłaty z bankomatów w przypadku zaksięgowania na koncie min. 1 000 zł wpływów zewnętrznych i min. 1 płatność kartą do konta w miesiącu.

Model i stawka prowizyjna:

CPS - 60 zł netto - za otwarcie konta
CPA - 50 zł netto - za spełnienie warunku bezpłatności konta ( wpływ 1000 zł + 1 transakcja w miesiącu) - wynagrodzenie wypłacane w kolejnym miesiącu po spełnieniu warunku

Zapraszamy do promocji kampanii!
Adres do rejestracji w naszym programie partnerskim: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Śr wrz 07, 2016 8:08 am

Informujemy o zmianie modelu rozliczeniowego w kampanii Kredito24.pl!
Od teraz model hybrydowy CPL+CPS zastępuje dotychczasowy model CPS.

Stawki w modelu CPL+CPS:

CPL - 35 zł netto
CPS - 50 zł netto
Rejestracja w programie partnerskim pod adresem: https://novacash.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość