Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz wrz 08, 2016 3:34 pm

Z przyjemnością informujemy o włączeniu w naszej sieci nowej kampanii - MOGO!
MOGO jest częścią Mogo SA, grupy założonej w 2012 roku. Dostarczają łatwych do spłaty pożyczek pod zastaw samochodu, udzielanych na przejrzystych warunkach. Kwota pożyczki uzależniona jest od wartości auta.

Zalety produktu:

darmowa wycena auta
okres pożyczki nawet do 46 miesięcy
decyzja nawet w 15 minut

Model i stawka prowizyjna:

CPL - 25 zł netto
CPS - 140 zł netto
Adres do rejestracji w naszym programie partnerskim: https://novacash.eu

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn wrz 12, 2016 6:58 pm

Chcieliśmy poinformować o możliwości współpracy z nami tradycyjnych biur pośrednictwa finansowego.Często pojawiały się pytania od naszych Wydawców którzy prowadzą także biura kredytowe na temat takiej tradycyjnej obsługi klienta.

Na obecną chwilę oferta nie jest jeszcze pełna (pracujemy nad dodatkowym systemem gdzie będą oferty dostępne tylko u nas, niedostępne u innych brokerów).

Mam nadzieję że dodatkowy system ruszy jak najszybciej.

Co oferujemy w skrócie na dzień dzisiejszy:

- Ponad 200 produktów, ponad 40 firm (banki i firmy pozabankowe)

- Pożyczki pozabankowe
- Kredyty i pożyczki bankowe
- Kredyty inwestycyjne,obrotowe,leasing
- Kredyty hipoteczne
- Chwilówki
- Kredyty konsolidacyjne

Dostęp do:

- Systemu sprzedażowego z porównywarkami kredytów i pożyczek
- Możliwość składania wniosku do wybranej instytucji online
- Systemu do budowania i zarządzania własną bazą klientów
- Atrakcyjne i terminowo wypłacane prowizje
- Wsparcie w sprzedaży oraz w pozyskiwaniu klientów
- Dodatkowe nagrody za aktywność sprzedażową
- Automatyzację statusów złożonych wniosków, raportów, itp.

W przypadku zainteresowania (podkreślam - tylko biura stacjonarne lub doradcy mobilni) proszę o maila: novacash@novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt wrz 13, 2016 2:12 pm

Z przyjemnością informujemy o włączeniu w naszej sieci nowej kampanii Lekka Rata!
Lekka Rata to pożyczka ratalna do 5 000 zł przy spłacie w 30 wygodnych ratach.

Zalety produktu:

pożyczka od 1 000 do 5 000 zł
spłata nawet w 30 ratach
informacja o decyzji przesłana smsem
podpisanie umowy za posrednictwem kuriera

Model prowizyjny i stawka:

CPS - 90 zł netto za udzielenie pożyczki

Adres do rejestracji w programie partnerskim i więcej informacji: www.novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz wrz 15, 2016 3:06 pm

Zapraszamy do promocji nowej kampanii Axa Multitravel!
Axa Multitravel oferuje szybki i bezproblemowy zakup ubezpieczenia podróży indywidualnej.

Model prowizyjny:
29zł/ lead
lead- poprawnie wypełniony formularz, klient potwierdzi zainteresowanie produktem

Zalety produktu:
-ochrona podczas amatorskiego uprawiania sportu,
-ubezpieczenie od chorób przewlekłych do 25 tys. euro,
-ubezpieczenie od rezygnacji z podróży,
-ochrona od zgubienia lub utraty bagażu oraz wiele innych

Zarejestruj się w naszym PP: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn paź 03, 2016 11:21 am

Z przyjemnością informujemy o włączeniu nowej kampanii AXA OC/AC!
Produkt AXA OC/AC to ubezpieczenie komunikacyjne w atrakcyjnej cenie.

Model i stawka prowizyjna:

CPL - 20 zł netto
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt paź 07, 2016 7:48 pm

Zapraszamy do promocji nowej kampanii Hiponet.pl!
Z pomocą kalkulatora Hiponet.pl wyliczycie zdolność kredytową, porównacie oferty dostępnych kredytów hipotecznych i dobierzecie najodpowiedniejszą ofertę kredytu hipotecznego.

Model prowizyjny:
0,2% / CPS
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz paź 13, 2016 12:48 pm

Z przyjemnością informujemy o włączeniu nowej kampanii PZU OC!
Produkt PZU OC to kompleksowe ubezpieczenie komunikacyjne.

Model i stawka prowizyjna:
CPL - 12 zł netto

Zalety produktu:
- Kompleksowe ubezpieczenie komunikacyjne w atrakcyjnej cenie
- Możliwość wyboru wariantu serwisowego z oryginalnymi częściami lub optymalnego za rozsądną cenę
- Odszkodowanie wyliczone od 100% wartości auta w dniu zakupu
- Auto Non Stop – przez cały okres naprawczy auto zastępcze
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn paź 17, 2016 8:59 am

Informujemy o włączeniu nowej kampanii Fura Kasy na wyłączność w naszej sieci.
Fura- Kasy to pożyczka ratalna zabezpieczona pojazdem dla osób prowadzących działalność gospodarczą, rolniczą i osób reprezentujących wolny zawód.

Model i stawka prowizyjna:

CPS - 180 zł netto za sprzedaż pożyczki w wysokości do 15 000 zł
lub
CPS - 300 zł netto za sprzedaż pożyczki powyżej kwoty 15 000 zł

Oraz

Kampanii MoneyMan!

MoneyMan to osobisty asystent finansowy i dostawca mikrokredytów w Polsce, prowadzący pełną działalność internetową.

Zalety produktu:

pięć poziomów pożyczek
decyzja nawet w 15 minut od przesłania wniosku
indywidualna oferta
darmowa pierwsza pożyczka do wysokości 1000 zł

Model i stawka prowizyjna - CPS - 65 zł netto
Nasz adres do rejestracji w PP: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt paź 21, 2016 9:14 am

Informujemy o włączeniu nowej kampanii STAY SAFE na wyłączność NovaCash!
STAY SAFE zajmuje się bezpośrednio udzielaniem pozabankowych pożyczek pod zastaw nieruchomości.

Model i stawka prowizyjna:

CPS - 520 zł netto za udzieloną pożyczkę

Zalety produktu:

pożyczka nawet do 50% wartości nieruchomości z zabezpieczeniem na hipotece nieruchomości
raty dopasowane do możliwości finansowych Klienta
indywidualne podejście do Klienta
szybka realizacja
umowa pożyczki zawarta w kancelarii notarialnej

Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 113
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn lis 07, 2016 4:03 pm

Monetkowo.pl jest porównywarką produktów bankowych oraz pozabankowych. Dzięki współpracy z wieloma instytucjami, umożliwia porównywanie i dopasowanie ofert indywidualnie do potrzeb Klienta.

Zalety produktu:

jeden wniosek do wielu Instytucji pożyczkowych
indywidualnie dopasowana oferta
kwota pożyczki/kredytu do 100 000 zł

Model i stawka prowizyjna:

CPL - 2,5 zł netto za Klienta z zajęciem komorniczym
lub
CPL - 3 zł netto za Klienta z negatywną historią w BIK i/lub brak udokumentowanego dochodu
lub
CPL - 11 zł netto za Klienta z pozytywną historią w BIK oraz udokumentowanym dochodem

Zapraszamy do rejestracji w naszym programie partnerskim: https://novacash.eu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość