Zarejestruj

novacash program partnerski opinie

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz cze 11, 2015 8:34 am

Witam
Chcielibyśmy zaprezentować nowy program partnerski.

Co prawda oficjalna informacja miała być za klika dni po włączeniu do systemu kilku produktów więcej, ale postanowiliśmy teraz to zrobić.
Obecna oferta nie poraża jeśli chodzi o ilość reklamodawców, ale do ok. środy będzie ich wiele więcej, po prostu testy trwają.

Ogólne założenia PP:

- Produkty często niedostępne w innych PP.

- Dość wysokie stawki, czasem większe niż w innych programach.

- Rzetelne rozliczanie.



System Partnerski
NovaCash Sp. z o.o.
prowadzony jest przez:
NovaCash Sp. z o.o. ul.Biała 4/81 00-895 Warszawa
NIP: 5272734871
Regon: 361334827
KRS 0000554649

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: Nowy program partnerski

Postprzez novacash » N cze 21, 2015 4:22 pm

Poszerzyliśmy ofertę programu partnerskiego o kilka kampanii, w tym dostępną tylko u nas Fundusz Korona.
Wkrótce nowe atrakcyjne oferty, zapraszamy do rejestracji.

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: Nowy program partnerski

Postprzez novacash » N lip 05, 2015 3:05 pm

W najbliższym tygodniu uruchomimy kampanię z bardzo wysokimi prowizjami. Prowizja będzie zależna od wyboru opcji przez klienta i sięgać będzie od 20 zł do aż 2200 zł netto za jeden wniosek w modelu SALE !

Obecnie dostępne programy to:

- Fundusz Korona (dostępny tylko u nas).

- Deltis Energia dom/firma

- sms365.pl

- Kredytum.pl

- Jedenwniosek.pl

- NetCredit.pl

- Pożyczkomat.pl

- Kobietazkasa.pl

Zapraszamy do promowania dostępnych kampanii oraz co dla nas ważne do wypowiedzi na temat PP.

Krytyka również mile widziana, a wręcz potrzebna bo dzięki niej możemy rozwijać program według oczekiwań Wydawców.

Kierujemy się prostą zasadą: To Wy macie zarobić, a dzięki Wam także my.

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: Nowy program partnerski

Postprzez novacash » Wt lip 21, 2015 8:59 pm

Dodaliśmy nową kampanię firmy SerwerSMS.pl

Jest to platforma służąca do marketingu sms. Stałymi odbiorcami usług SerwerSMS.pl są takie firmy, jak VOLVO, empik.com, portal za10groszy.pl, BritishCouncil, Energa, krakowski Urząd Miasta i wielu innych.

System prowizyjny w modelu SALE od 20 do 2200 zł. netto w zależności od wybranego pakietu przez klienta.



Możliwość wykorzystywania mailingu w działaniach promocyjnych, kampania dostępna tylko w naszym programie partnerskim !

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Wt sie 11, 2015 4:55 pm

Wprowadziliśmy nową kampanię Credy.pl

Credy.pl to system wyszukiwania szybkich pożyczek internetowych i SMS-owych dostosowanych do zdolności klienta.Pożyczki do 1000zł na 30 dni. Akceptowalność wniosków do 100 %. Model prowizyjny LEAD - 14 zł. netto (klient nie musi otrzymać pożyczki).
Dla przypomnienia nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Cz sie 13, 2015 1:24 pm

Od dziś dostępna jest nowa kampania Powszechny Fundusz Wierzytelności.

Powszechny Fundusz Wierzytelności Sp. z o.o. (PFW) jest firmą, którą tworzy zespół doświadczonych specjalistów w zakresie nabywania i zarządzania wierzytelnościami w sektorze B2B oraz dla osób fizycznych.
Oferowane usługi:
- Cesja wierzytelności
- Windykacja międzynarodowa
- Zlecenie windykacji
- Obsługa prawna
- Wywiad gospodarczy

Model prowizyjny SALE 15% (netto) od każdej zamówionej usługi opłaconej przez zainteresowanego klienta.

Wartość każdej usługi wynosi od 100 zł netto do kilku tysięcy w zależności od jej rodzaju.Usługi kierowane zarówno do osób fizycznych i przedsiębiorców.

Posty: 3
Dołączył(a): Cz sie 13, 2015 3:06 pm

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez robert3435 » Cz sie 13, 2015 3:10 pm

Witam
Polecam stronę na której warto zarobić niezłą i darmową kasę .
Polecam
http://pracarobert.webnode.com//

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » So sie 15, 2015 7:23 pm

Obecnie oferujemy następujące kampanie:
- Fundusz Korona
- Deltis Energia
- sms365.pl
- Kredytum.pl
- Jedenwniosek.pl
- NetCredit.pl
- Pozyczkomat.pl
- Kobietazkasa.pl
- SerwerSMS.pl
- LepszaOferta.pl
- Credy.pl
- Powszechny Fundusz Wierzytelności
Zapraszamy do rejestracji pod adresem: https://novacash.eu

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pt sie 21, 2015 12:32 pm

Witamy
Informujemy że uruchomiliśmy cztery nowe kampanie w programie partnerskim.

1. LepszaOferta.pl - kredyt gotówkowy

Kredyt gotówkowy od 500 zł do 20000 zł.
Model prowizyjny - LEAD 15 zł netto.

2. LepszaOferta.pl - oszczędności na wydatkach

Pożyczki, kredyty, zmniejszenie rat o 50%, Zwrot za zakupy i paliwo 10%, Rachunki domowe - 1000 zł.
Model rozliczeniowy - LEAD 10 zł netto.

3. LepszaOferta.pl - ubezpieczenie na życie

Ochrona życia i zdrowia do 1 000 000 zł, do 10 000 zł na zakup leków, składka od 3 zł dziennie.
Model rozliczeniowy CPA - 40 zł netto.

4. LepszaOferta.pl - konto osobiste

Konto osobiste z premią 300 zł plus 50 zł za korzystanie z konta.
Model rozliczeniowy LEAD - 20 zł netto.
Nasz adres: https://novacash.eu

Posty: 114
Dołączył(a): Cz cze 11, 2015 8:25 am

Re: novacash program partnerski opinie

Postprzez novacash » Pn sie 24, 2015 9:12 pm

Dodaliśmy nową kampanię firmy 3B-Finance

3B-Finance jest firmą doradztwa finansowego, pomagającą klientom indywidualnym znaleźć optymalne rozwiązania finansowe.W swojej ofercie posiada ponad 90% wszystkich ofert produktów finansowych dostępnych na rynku.


Prowizja to 7 zł netto za lead, minimalne warunki do spełnienia: Prowizja przyznawana będzie za każdy poprawnie wypełniony wniosek na podstawie którego call center skontaktuje się z Użytkownikiem i potwierdzi on zainteresowanie ofertą.


Dodatkowo zmianie uległy warunki prowizyjne w kampanii Credy.pl na bardziej korzystne dla Wydawców. Od dziś prowizja zależna jest od ilości wygenerowanych leadów w ciągu miesiąca.


- 0-50 leadów - 14 PLN CPL netto

- 51-100 leadów - 16 PLN CPL netto

- 101- 150 leadów - 18 PLN CPL netto

- 151+ leadów - 22 PLN CPL netto


Nasza konkurencja w kampanii Fundusz Korona płaci do 210 zł, my płacimy w tej samej kampanii do 300 zł netto !

Nasz adres do rejestracji: https://novacash.eu

Następna strona

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość