Zarejestruj

Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 29
Dołączył(a): Pn sty 20, 2014 4:49 pm

Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu

Postprzez ktos » Śr sty 29, 2014 4:13 pm

witam

Jak myślicie, czy warto skorzytsać z programu partnerskiego jakim jest Profi Credit?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): Śr lut 05, 2014 7:14 pm

Re: Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu part

Postprzez kapitan » Śr lut 05, 2014 10:47 pm

Myślę że tak, a na jakich warunkach proponują Ci wejście z nimi współpracę? Ja raz korzystając z programu partnerskiego z pewnym bankiem rekordowo zarobiłem prawie 3000 zł w miesiąc, ale jak wiadomo to ile zarobimy nie zależy od nas.

Avatar użytkownika
Posty: 40
Dołączył(a): Wt kwi 29, 2014 8:48 am

Re: Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu part

Postprzez Agatka » Wt kwi 29, 2014 11:10 am

Oferta tego programu partnerskiego sporo sie wyróżnia na rynku, więc myślę że warto się nią bliżej zainteresować.

Posty: 30
Dołączył(a): Wt cze 24, 2014 7:38 am

Re: Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu part

Postprzez gierkowy » Wt cze 24, 2014 8:56 am

kapitan napisał(a):Myślę że tak, a na jakich warunkach proponują Ci wejście z nimi współpracę? Ja raz korzystając z programu partnerskiego z pewnym bankiem rekordowo zarobiłem prawie 3000 zł w miesiąc, ale jak wiadomo to ile zarobimy nie zależy od nas.


wow, 3000zł to na prawde imponujący wynik. i to własnie ze wspolpracy z tylko jednym PP? Czy tyle udało Ci się wyciągnąć z Profi Credit?

Posty: 19
Dołączył(a): Śr lip 02, 2014 8:26 am

Re: Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu part

Postprzez migota » Śr lip 02, 2014 8:55 am

o kurcze całkiem niezły wynik. właśnie mój znajomy mówił mi, że korzysta z tego programu partnerskiego juz kilka miesięcy i że jest całkiem fajny, ale nie podejrzewałam, ze to będzie aż 3000zł.

Posty: 4
Dołączył(a): Pt lip 17, 2015 1:31 pm

Re: Profi Credit - czy warto skorzystać z tego programu part

Postprzez arturplonnik » Pn lip 20, 2015 7:02 am

Program partnerski Profi Credit warty jest uwagi. Zacząłem tam pracować klika miesięcy temu. Od tamtej pory mam drugą pensję i jestem zachwycony. Prowizje rzeczywiscie są niemałe co jest zaletą wyróżniającą się wobec wszystkich PP.

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość