Zarejestruj

program partnerski bankier.pl

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 36
Dołączył(a): Pn kwi 28, 2014 6:38 am

program partnerski bankier.pl

Postprzez Rysia » Pn kwi 28, 2014 6:58 am

Co sądzicie na temat programu partnerskiego Bankier.pl? Jakie są jego zalety? Jakie wymagania by do niego przystąpić?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 30
Dołączył(a): Cz maja 22, 2014 8:38 am

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez kaskamaska » Cz maja 22, 2014 9:08 am

Moja znajoma, która posiada swojego bloga korzysta z Programu Partnerskiego Bankier.pl To zależy od tego, ile sama pisze na tym blogu i na ile aktywna jest (imm więcej wpisów, tym więcej odwiedzin, tym więcej klików w Bankier). Czasem udaje się jej naprawdę fajne pieniądze na tym wyciągnąć

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:17 pm

ja korzystam z tego Programu Partnerskiego. Jest to jeden z moich ulubionych. Branża jest bliska mojemu sercu więc nie mam problemuz odwiedzinami na stronie. Polecam każdemu kto działa w tej branży właśnie Bankiera. Ja korzystam jeszcze dodatkowo z drugiego ComperiaLead.pl

Avatar użytkownika
Posty: 31
Dołączył(a): Wt cze 17, 2014 7:24 am

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez cottagecheese » Wt cze 17, 2014 7:51 am

chyba najlepszy z Programów Partnerskich jeśli chodzi o branżę finansową

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Śr cze 18, 2014 5:54 am

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez kubolek » Śr cze 18, 2014 6:36 am

bankier.pl bez wątpienia robi furorę. ale to ze względu na jego popularność, chyba nie ma osoby, która nie słyszałaby o serwisie bankier.pl nawet jesli jest zupełnie początkującą osobą w PP i średnio interesuje się tematyką finansową

Posty: 30
Dołączył(a): Wt cze 24, 2014 7:38 am

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez gierkowy » Wt cze 24, 2014 8:54 am

Bankier od jakiegoś czasu przerósł inne pp w branży. Jak rozmawiałem ze swoimi znajomymi ze studiów, którzy prowadzą swoje interesy to jeśli korzystają z PP to właśnie głównie z Bankiera

Posty: 19
Dołączył(a): Śr lip 02, 2014 8:26 am

Re: program partnerski bankier.pl

Postprzez migota » Śr lip 02, 2014 8:56 am

mój znajomy korzysta m in z Bankier.pl - i bardzo sobie go chwali. poza tym jak czytałam na innych forach to bankier.pl jest na prawdę wysoko, jeśli chodzi o PP

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość