Zarejestruj

Program Partnerski mbank opłacalny?

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 60
Dołączył(a): Cz sty 30, 2014 4:31 pm

Program Partnerski mbank opłacalny?

Postprzez Ninka » Cz sty 30, 2014 4:46 pm

Na stronie MBank znalazłam ofertę Programu Partnerskiego . Czy ktoś z was posiada taki program? Jest on opłacalny? Udaje się na tym zarobić?

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 14
Dołączył(a): Pn lut 03, 2014 4:14 pm

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez magik » Pn lut 03, 2014 4:21 pm

Ogólnie programy partnerskie są opłacalne. Przynoszą korzyści finansowe, zaś jeśli znamy ich podtawy można takze bardzo łatwo zarobić.

Posty: 30
Dołączył(a): Śr lut 05, 2014 7:14 pm

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez kapitan » Śr lut 05, 2014 10:55 pm

Jeśli masz troszeczkę pojęcia w tym temacie i jakieś perspektywy w tym kierunku to programy partnerskie są bardzo opłacalne, a nawet mogą być wysoko dochodowe.

Posty: 19
Dołączył(a): Śr mar 12, 2014 10:21 am

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez Blanka16 » Śr mar 12, 2014 12:13 pm

magik napisał(a):Ogólnie programy partnerskie są opłacalne. Przynoszą korzyści finansowe, zaś jeśli znamy ich podtawy można takze bardzo łatwo zarobić.

Nie do końca się z Tobą zgodzę, są opłacalne ale jeżeli są naprawdę wiarygodnymi programami, niejednokrotnie spotkałam się z o..., dlatego uważajcie.

Posty: 30
Dołączył(a): Cz maja 22, 2014 8:38 am

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez kaskamaska » Cz maja 22, 2014 9:31 am

To zależy od tego jak bardzo angażujesz się powiedzmy w swojego bloga. Trudno określić, czy jest nieopłacalny. Raczej nic na nim nie tracisz, a możesz zyskać :)

Posty: 30
Dołączył(a): Pt cze 13, 2014 3:00 pm

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez firmowiec » Pt cze 13, 2014 3:14 pm

ja własnie niedawno natknąłem się na ten Program Partnerski. a ze działam w branży finansowej to prawdopodobnie wkrótce go przetestuję. bo wydaje się, ze mają fajne warunki. A swoją drogą mógłby się ktoś wypowiedzieć, jeśli już przetestował

Avatar użytkownika
Posty: 30
Dołączył(a): Śr cze 18, 2014 5:54 am

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez kubolek » Śr cze 18, 2014 6:48 am

noi jak w końcu z tym mBankiem, co przeglądam forum,to widzę, że sporo osób pisze, ze słyszało , że sie opłaca itd. ale nikt się nie wypowie co faktycznie działał. Kurcze, zastanawiam się nad wejścem we współpracę, własnie z mBaniem, ale nie wem czy to dobry pomysł.

Posty: 30
Dołączył(a): Wt cze 24, 2014 7:38 am

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez gierkowy » Wt cze 24, 2014 8:50 am

Programy Partnerskie sa opłacalne. Korzyści pieniężne jakie wyciagniesz sa w dużej mierze zależne od tego, jak bardzo rozbudowana jest Twoja strona. Ale takie PP na pewno są korzystne. Raczej nic na nich nie tracisz, a możesz zyskać

Posty: 20
Dołączył(a): Śr wrz 17, 2014 11:03 am

Re: Program Partnerski opłacalny?

Postprzez Onedrzej » Wt mar 10, 2015 2:27 pm

Opłacalny jest program ze strony. Prosty we wdrożeniu, tani, bez abonementu, atrakcyjny dla moich klientów i wcale nie musiałem schodzić z cenami, żeby w końcu te przychody zaczęły być zadowalajce. Klient dostaje kartę na którą zamiast punktów ma nabijane zwroty. Cały system jest bardzo nowoczesny, klient nawet sms dostaje, że ma zwrot, także to jest faktycznie atrakcyjne dla ludzi.

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość