Zarejestruj

programy partnerskie u kurierów

Opinie o programach partnerskich banków i firm. Jak zacząć zarabianie w programie partnerskim krok po kroku. Ranking najbardziej dochodowych programów partnerskich w Internecie. Recenzje i komentarze.
Posty: 84
Dołączył(a): Cz cze 18, 2015 9:32 am

programy partnerskie u kurierów

Postprzez liam » Pt gru 09, 2016 11:54 pm

Cześć, czy w ramach usług kurierskich zdarzają się jakieś porządne programy partnerskie?? Chciałbym się dowiedzieć więcej na ten konkretnie temat więc będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.

Doradca reklama
 
Posty: 344
Dołączył(a): Cz lip 05, 2007 9:29 am

Podpowiadam

Posty: 90
Dołączył(a): Pt cze 26, 2015 3:45 pm

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez MarcinProchowski » Pn gru 12, 2016 9:01 pm

ja nigdy nie szukałem, więc nie wiem jak wygląda przekrój na rynku. Ale na pewno są, bo mój kurier właśnie wprowadził. a raczej broker kurierski.

Posty: 84
Dołączył(a): Śr cze 17, 2015 8:39 am

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez Palaryna » Wt gru 13, 2016 10:44 pm

a możecie mi wytłumaczyć co gwarantuje mi bezpieczeństwo przesyłki zamówionej przez brokera, odpowiada za nią kurier czy broker? zastanawiam się, różnica w cenie pojedyncza niby nie wielka ale jak pomnożę przez wszystkie wysyłki miesięcznie to robi wrażenie, suma, którą chciałoby się zaoszczędzic.

Posty: 84
Dołączył(a): Cz cze 18, 2015 9:32 am

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez liam » Śr gru 14, 2016 7:46 pm

Okej, a na temat? :D
Co do samej Twojej odpowiedzi, to wiem, ze w takiej sytuacji odpowiada za nią kurier jak w zwykłym przypadku - nic ise nie zmienia poza kwotą i procedurą zamówienia. W takim wypadku jest to wybór między tym samym tylko taniej albo drożej.

Posty: 84
Dołączył(a): Śr cze 17, 2015 8:39 am

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez Palaryna » Cz gru 15, 2016 5:21 pm

No to o to znalazłem wczoraj dokładnie. Nie bardzo wiem jak to ugryźć ale brzmi dobrze. https://esprzedaz.com/artykuly/a/116/rusza-program-partnerski-sendegopl Ktoś roztłumaczy gdzie haczyk?

Posty: 90
Dołączył(a): Pt cze 26, 2015 3:45 pm

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez MarcinProchowski » Wt gru 20, 2016 11:43 am

hmm, lepsze warunki niż u mnie. a haczyków się nie dopatrzyłem. tu wszystkie strony zyskują więc nie bardzo jest przy czym szperać i podkręcać śrubę. decydujesz się? bo ja się właśnie zastanawiam ale to za miesiąc jak mi się w moim abo skończy.

Posty: 84
Dołączył(a): Śr cze 17, 2015 8:39 am

Re: programy partnerskie u kurierów

Postprzez Palaryna » Wt gru 20, 2016 1:06 pm

no chyba tak. szczerze mówiąc nie mam też lepszej alternatywy bo mają bardzo dobrą ofertę. no to dzięki, pewnie jeszcze się odezwę tutaj zweryfikować co i jak. napisać jak to wygląda jako już użytkownika :)

Powrót do Programy partnerskie opinie



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość